facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Stavanger Museum

Stavanger Museum
"Stavanger museum i Muségaten er et spennende sted å besøke. Den ærverdige bygningen har tatt i mot nysgjerrige og kunnskapslystne museumsgjester i over 100 år.Her kan besøkende lære om fugler og dyr, naturen både lagt vekke og helt nær oss. Museet viser Stavanger bys historie fortalt gjennom historien om barndom.Norsk barnemuseum i samme bygning er det uendelig mange morsomme gamle leker som får de eldste til å mimre og de yngste til å undres over livet i tidligere tider."
Adresse: Musegata 16 , Stavanger 4010, NO
Telefonnummer: 901 83 720
By: Stavanger
Rute: Musegata 16
Postnummer: 4010



relaterte søk: Rogaland Museum, Stavanger maritime Museum, Stavanger museum billetter, Museum Stavanger barn, Norsk barnemuseum, Stavanger museum åpningstider, Arkeologisk museum, Stavanger museum priser
Anmeldelser
Fin plass, mes masse og oppleve og se. Vil anbefale og ta med barnet ditt men kanskje ikke under 8-10 år . Det er masse og lære og kan være interresant for både barn og voksne.
Stilig utstilling av dyr, bunader og mye mer. Fin souvenir butikk, og stor café. Litt dumt at deler av etasjene var under renovering da vi var der, men har troen på at utstillingen vil nli enda bedre når alt åpner igjen tildlig 2023. Adgangsbilletten her kan brukes for å få inngang på en rekke andre museer i byen, så det er et stort pluss!
Herlig plass for både store og små Her kan du gå rundt i flere timer og kose deg Anbefaler kaféen og butikken.
Barnemuseet er alltid kjekt å besøke. Litt kjedelig at utstillingen i 3.etg er stengt, må nok tilbake en tur når ny utstilling er på plass her.
Fint om de kunne omdøpe museet til Stavanger barnemuseum. Ikke kom hit uten barn. Edit: Klarer ikke å svare med ny kommentar, så skriver her. Var i de andre etasjene. Husker ikke andre, men tredje var mørkt, trist og dødt. Beklager. Det finnes mange engasjerende og givende museer i Stavanger. Dette føltes bortkastet.
Dette er et museum i 3 etasjer, samt kjeller. Muséet i seg selv var en liten skuffelse. Det mest interessante finner man likevel oppe i 3. etasje, samt deler av 2.etasje. Dog, hva utstoppede fugler har å gjøre her, vet jeg ikke, og jeg så heller ikke noen sammenheng mellom disse og det andre som var her.
En opplevelse med 2 barnebarn på ca 3 år. En del å traske rundt å se på. Gamle leker og dyr. Og en fantastisk lekeromskrok. Så en tur innom kaféen etterpå.
Vi var der for å se på hijab ti bunads utstillingen
Kjempe plass for store og små kjempe god mat og service .
Bra opplegg for barna. Veldig bra tilbud å kunne bruke samme billett på alle MUST museumene samme dag.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Stavanger Museum.

Stavanger museer

åpningstider, plassering. Musegata 16 kart bykart, satellitt visning. Stavanger Museum adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Stavanger Museum. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Stavanger Museum med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler