facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Stamina avd. Torstrand

Stamina  avd. Torstrand

Info

TreningstudioRyesgate 28, LarvikTlf:33130500

Historie

Stamina HOT - Livsstilsenteret:
- for alle, men også for deg som er nybegynner, eller som ønsker kursing innen livsstilendring - "Lev Lettere" er kurset for de som vil gå ned 5 – 10 kg, endre dårlige vaner og få sunnere livsstil. Det blir teori, trening, veiing og måling. Du lærer å legge om kostholdet og ulike måter å trene på for å gå mest mulig ned i vekt, det legges stor vekt på treningsglede. Alle anbefalinger er hentet fra olympiatopppen og WHO. - Xtravaganza er et helhetstenkende konsept: Programmet er for deg som vil endre livsstil, gå ned i vekt og få treningsglede. Ulike programmer i forhold til vektreduksjon, men med en total oppfølging av en helsekonsulent fra start til mål, totalt i ett år. Du lærer å endre vaner som gir varig resultat gjennom mental trening.



"Family i Larvik består av to senter. TORSTRAND, byens råeste og triveligste nøkkelkortsenter med en helt spesiell atmosfære, med noen få gruppetimer, Cross Training og ikke minst vårt helt nye Yoga Studio der manneyoga stod på timeplanen høsten -21. + PT. Vi tilbyr gratis kaffe, badstue og fri parkering på begge sentrene.Vårt fullservicesenter ligger på Langestrand. Les mer på Family Sports Club Langestrand.Som følge av Covid-19 opprettholder vi kravene til de strenge smittevernregler som er satt, slik at du skal føle deg trygg når du kommer til oss. Det viktigste er å holde avstand, vasker utstyr før og etter, og å bli hjemme dersom du har symptomer - sammen gjør vi en forskjell!Velkommen til trygg trening og gode opplevelser."
Adresse: Ryesgate 28, 3262 Larvik, Norway
Telefonnummer: 33130500
on.kivral-tsneps@anin
By: Larvik
Rute: Ryesgate 28
Postnummer: 3262



relaterte søk: stamina langestrand, klippekort stamina, stamina langestrand åpningstider, prøvetime stamina, stamina trening, stamina fauske, stamina priser, stamina trondheim
Anmeldelser
Helt grei gym. Men mangler ordentlig Claves maskin. Litt kjipt på Tirsdag og torsdag når det er crossfit, de bruker et helt styrkerom i 1 time.
Nye dusjer og et rom for å tøye og bøye ut hadde vært no. Det er høyt under taket og luftig, noe som er det viktigste for meg. Alt jeg skal er å løfte, men de har stor spinning sal og større sal til å drive gymnastikk i. Burde hatt et lite crossfit rom, for det trenger ikke bråke og lage mye støy som eierne trur det gjør.
Flott treningssenter med alt du behøver til allslags trening parkering rett på utsiden
Yogatimer, spinningtimer crossfittimer, her har du litt av hvert Og apparater og frivekter naturligvis Hyggelig folk er det også
Fin atmosfære, meget hyggelig betjening. Trener som pusher deg til å få noe ut av ei treningsøkt.
Trives godt. Flinke trenere. Variert program, sosialt, inkluderende, spesielt i min gruppe. Utrolig fint treningsrom etter oppussing.
Bærer preg av dårlig økonomi: gode instruktører forsvinner, rep av utstyr drøyer, badstuen er ofte kall
Jeg har hatt mange gode treningsøkter der. Akkurat det jeg trenger for å holde meg i form
Fantastisk lokaler, garderobe og badstue!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Stamina avd. Torstrand.

Larvik treningssenter

åpningstider, plassering. Ryesgate 28 larvik helse og medisin kart bykart, satellitt visning. Stamina avd. Torstrand adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Stamina avd. Torstrand. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Stamina avd. Torstrand med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler