facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Stena Line Norge

Info

Stena Line Norge sin offisielle Facebook side.
Vi svarer på meldinger mellom kl. 9-16 på hverdager. Du kan også sende en e-post til [email protected]

Historie

Bli med i konkurranser, få nyheter om Stena Line, få spesialtilbud og gi oss nyttige tilbakemeldinger. Velkommen som tilhenger av Stena Line.

Adresse: Akershusstranda 31, skur 42, 0150 Oslo, Norway
Telefonnummer: 91502010
By: Oslo
Rute: Akershusstranda 31, skur 42
Postnummer: 0150


åpningstider

Mandag: 09:00 - 16:00
Tirsdag: 09:00 - 16:00
Onsdag: 09:00 - 16:00
Torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 16:00


relaterte søk: stena line oslo, stena line barnas båt, stena line danmark, stena line kontakt, stena line frederikshavn, stena line frederikshavn oslo, stena line gøteborg, stena saga
Anmeldelser
Ingen informasjon at kun kort kunne brukes ombord. Tok ut penger siden av Taxfree og nektet meg og handle.
Koste meg utroligt masse på begge turene jeg har hvert på blir ikke lenge igjen før en ny tur
Båten er egentlig helt grei, ikke en båt jeg ville reist på for å kose meg med små barn. Men helt grei som transport over til Danmark. Skal man handle alkohol bør man absolutt ikke gjøre dette i taxfree, men vente til man kommer til Danmark. Utvalget på taxfree er greit, men dyrt. Maten på spisestedene er helt ok, tørre baguetter og overprisede varmretter.. Og husk det er KUN spilleautomatene som tar kontanter. Alt annet på båten må betales med kort. Lugarene er dog alltid rene. Sengene er helt innafor, badene er rene og man kan dusje i en evighet uten at det blir tomt for vann! Men husk også på at man verken får tørket håret eller ladet tlf på lugaren da det ikke er stikk kontakter noe sted. WiFi er også forferdelig dyrt, rundt 600kr for turen hvis du skal streame ol. God tur!
Et transportskip, ikke et cruiseskip. Som å gå tilbake til 1980-tallet... Standardlugarene er mikroskopiske men skaper den autentiske danskebåtstemningen. Comfortpluss lugarene er større men da syneliggjres også vedlikeholdsetterslepet. Alt er dyrt ombord. Maten er "helt grei". Logistikken rundt ankomst og utkjøring av biler inkluderer timeslange køer i skipet, ettersom alle må forlate lugarene før ankomst. Dernest massive køer i bilen på vei ut. Her er det mye som bør moderniseres. Men det får deg fra A til B.
Fine lugarer, men der stopper det. Elendig med informasjon om bord, så det kom brått på oss at vi måtte forlate lugaren kl. 16.00 på veg hjem fra Danmark. Med sykt barn var det ordentlig kjipt. I taxfreeshoppen er det null serviceinnstilling på de ansatte. Jeg hadde en liten handleliste jeg laget i Stenaline sin online taxfreeshop. Veldig forskjellige priser online og ombord uten at det er skrevet noe forbehold om det på nettsidene når man kikker på varer. Mulig det ligger dypt begravet på nettsidene, men så dypt har ikke jeg gravd. Fikk ikke korrigert prisen i butikken uansett. Glemte å vise kortet for å få registrert kjøpspoeng min feil helt og holdent, men fikk da beskjed om at det var styrete å fikse det, så den båten haha, antagelig pun intended hadde gått. Dyr mat. Ingen allergimerking, noe som gjør at man må mase om man skal kjøpe noe... De har et underholdningsprogram for unger med noe show og greier, men for barn som heller vil leke er det kun et bittelite hjørne ved kafeen DEE barna blir å leke i kø fordi det ikke er plass til alle. I spillehallen er hvert spill kjempedyrt å bruke i forhold til tiden barna får spille, så det er jo kjapt unnagjort. Alt i alt en relativt sur tommel ned!
Den båten er nå ferdig. Den er nå så langt inn i pensjonsalderen, at det er på tide med en stilleliggende tilværelse. Tusen hjertelig takk for meg, det har over flere tiår vært mange flotte turer, men jeg har nå gjort min siste tur med a' gamlemor. Hvil i fred og stillhet. Mvh. Roger.
Grei underholdning for de minste. Ikke så mye å ta seg til for voksne...båten bærer preg av slitasje. Fant et langt svart krøllet hår på dosetet...ikke kult burger + brus i plastkopp 180,-
Stena Saga er en sliten gammel holk og et kaianlegg i Oslo som er i samme stil. Ombord har man følelse av å seile i et konkursbo. Det eneste som er bedre enn Color Line er toalettpapiret.
Rolig overfart fra Oslo til Frederikshavn. God mat, ok taxfree-butikk og bra musikk i baravdeling. Litt masete karaokevert, men veldig hyggelig og behjelpelig.
Reiste med venner, god stemning, men fryktelig ubehagelig å sove. Skulle gjerne sett at de brukte litt bedre puter i lugarene, den var veldig flat og tynn.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Stena Line Norge.

Oslo båt- og fergeselskap

åpningstider, plassering. Akershusstranda 31, skur 42 oslo cruiseselskap kart bykart, satellitt visning. Stena Line Norge adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Stena Line Norge. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Stena Line Norge med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler