facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sushi House

Sushi House
Adresse: Maridalsveien 162 D , Oslo 0461, NO
Telefonnummer: 22 23 25 99
By: Oslo
Rute: Maridalsveien 162 D
Postnummer: 0461


åpningstider

Mandag: 13:00-21:00
Tirsdag: 13:00-21:00
Onsdag: 13:00-21:00
Torsdag: 13:00-21:00
Fredag: 13:00-21:00
Lørdag: 14:00-21:00
Søndag: 14:00-21:00

Anmeldelser
Dette er mitt favoritt-sushi-sted! Meget god service og nydelig mat!Mat: 5/5
Beste sushi i hele Oslo! Hvis du ikke kjøper sushi herfra, så vet jeg ikke hva du gjør med livet ditt! Jeg er stamkunde ‍ Bra service om du er rullestolbruker og ikke kommer deg inn! De kommer ned og gi deg maten!!!
Veldig god sushi og bra service. Anbefales!!Mat: 5/5
Drar alltid tilbake hit for å kjøpe sushi!Mat: 5/5
Raskt produsert ved bestilling for henting!Mat: 4/5
Rimelig og veldig bra mat! Raske og effektive! Her har jeg bestilt mange ganger og kommer stadig tilbake. Parkering: Gateparkering er ofte ledig like utenfor.
Sushi House på Sagene har den beste Tempura Maki-en jeg har smakt, og jeg har spist det på mange plasser i Oslo-området. Den bør spises umiddelbart ettersom det er en frityrstekt rett. Da er den sprø og varm....nydelig Jeg spiste også Dragon Maki - helt fantastisk den også. Og hyggelig service Alt fortjener topp score på denne plassen.
Elsker denne sjappa! Alltid fornøyd når jeg bestiller sushi herfra som kommer med en raus mengde ingefær. Maten og prisen er like god, og betjeninga er verdens hyggeligste. Anbefales virkelig!
Har vært kunde hos Sagene sushi i 5 år! Alltid fornøyd med deres service og god sushi. Etter at jeg har smakt på deres sushi så går jeg aldri andre steder og selv om vi bor langt unna så går vi dit og kjøper sushi hos dem Hadde vært fint om de kunne også ha hjemlevering.
Meget god sushi for "normale" folk. Ikke noe ekstravagant dill-dall, ikke for dyrt, godt og velsmakende, svært sjeldent feil med bestillinger og rask klargjøring. Lite å utsette på sushien her.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sushi House.

Oslo sushi

åpningstider, plassering. Maridalsveien 162 D kart bykart, satellitt visning. Sushi House adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sushi House. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sushi House med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Bamboo Bamboo 331 meter
Bjølsen Sushi Bjølsen Sushi 437 meter
Sushi Rose Sushi Rose 490 meter
Never Mind Sushi Never Mind Sushi 556 meter
Sun Sushi Sun Sushi 569 meter
Mr. Fish Mr. Fish 611 meter
Mega Sushi Mega Sushi 890 meter
Ebi Sushi Ebi Sushi 1 km
Nam Sushi Nam Sushi 1 km
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler