facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Theatro Bergen

Theatro Bergen

Info

"Det nye stedet for sceneskifte"
Smakfull mat av høy kvalitet til god pris og uformell stemning. Helhetlig og stilrent med 3 ulike konsepter hver dag!

Historie

”Det nye stedet for sceneskifte”

Theatro vil være et sted hvor smakfull mat av høy kvalitet til en fornuftig pris og uformell stemning vil være i fokus.
Lokalet vil være så helhetlig og stilrent at du vil føle deg langt unna kjedesegmentet.

Se for deg en klokke inndelt i tre daglige tidssoner – på formiddagen vil vi tilby servering og meny til travle gjester med ønske om en god og lett matbit.

Utover ettermiddagen blir scenen dekket for tradisjonelle middagsgjester med et rikholdig utvalg av mat og drikke.

Inspirasjonen er hentet fra verdens store metropoler, med klarhet i at Bergen ikke er London eller New York, men de beste konseptene er blitt utviklet og testet i verdens storbyer.



"Midt i hjertet av byens fantastiske kultur- og uteliv!"
Adresse: Øvre Ole Bulls Plass 7, 5012 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: 469 66 237
on.ortaeht@gnikoob
By: Bergen
Rute: Øvre Ole Bulls Plass 7
Postnummer: 5012


åpningstider

Mandag: 11:00 - 23:00
Tirsdag: 11:00 - 01:00
Onsdag: 11:00 - 01:00
Torsdag: 11:00 - 01:00
Fredag: 11:00 - 02:30
Lørdag: 11:00 - 02:30
Søndag: 13:00 - 21:00


relaterte søk: theatro bergen meny, mm bergen, theatro bergen anmeldelse, ruccola bergen, restaurant bergen, spisesteder bergen, theatro restaurant oslo, restauranter bergen
Anmeldelser
Ekstremt dårlig service! Feil informasjon angående drikke og annet de hadde/ikke hadde. Det tok lengre enn 10 minutter å lage 5 drinker...!! I tillegg var det mindre enn halvfullt! Ble ikke informert om at retten vi bestilte ikke kom med kjeks, fordi de var tom. Servitøren tok seg ikke tid til oss og sa alltid "Jeg kommet tilbake snart", og deretter løp sin vei. Anbefales ikke!!!
Dette var overraskende dårlig, og det er vel det første 1 stjerners jeg gir noen gang, av en enkel grunn: harsk mat. Jeg må spytte ut maten, som var harskt bacon rundt noen grønnsaker som fulgte med entrecôten. De fløtegratinerte potetene var også litt "gamle" i smaken, som om de har ligget i kjøleskapet noen dager og blitt varmet opp. Med en pris på rundt 350 kr er dette latterlig dyrt og dårlig, fiks asap eller steng restauranten og bli kun bar hvis dere ikke har kokker som klarer å oppbevare mat riktig. Barnslig og useriøst. Hyggelig kelner, men fikk ikke tilbakemelding på baconet og heller ikke rabatt på retten.
God burger.. Dog, vi var åtte personer som bestilte mat og kun syv av oss fikk.. så sistemann måtte sitte å vente en god stund på sin. Og attpåtil fikk personen feil på tilbehør.. Dessverre kjente de ikke til helt normal øl 1664 som gjorde at kundene ikke fikk alt de ønsket seg. Pluss var at det var sein matservering der så sultne gjester fikk etterhvert et noenlunde godt måltid.
Her er det en del å trekke ned på... 1 Bestilte Theatro Burger m/ chili majones. Forventet da enten på burgeren eller i skål ved siden av. Var ikke spor av chili majones, men fikk en skål med McDonald's ketchup. Skuffet. 2 Betjeningen var lite hyggelig. Ikke et smil når vi bestilte, ikke et ord om "håper maten smaker", og møtte oss aldri med blikket. 3 Bestikket til maten var sløve smørkniver. Maten blir ikke skjært opp, men most i mindre biter. 4 Litt dårlig at betjeningen snakker kun engelsk. Alt dette resulterer i en dårlig karakter, og jeg kommer trolig ikke til å spise her igjen. Maten var ganske god, men den helhetsinntrykket er istykkerskutt før maten ankom.
Dette er et sted som får fire stjerner grunnet totalopplevelsen. Maten var god, men ikke super, ditto mtp drinkene og interiør. Samtidig legger det hele opp til at theatro er et godt sted å treffes en god gjeng til middag eller en drink.
Fantastisk restaurant med hyggelige servitører som snakker norsk. Restauranten ligger like ved Ole Bull Scene som gir kort gangavstand til underholdning i sentrum. Maten smaker fantastisk til en hyggelig pris. Lokalene er koselige / romantisk. Her kan man ta med sin aller kjæreste eller kollegaer for en hyggelig opplevelse.
Bestilte dagens fisk, den var grå i fargen og smakløs så det holdt, klarte ikke å spise noe av den. Fikk heller ingen god forklaring fra kjøkkenet på hvorfor. Stykkene på fisken var av ulik størrelse og garnityren var lagt opp på ulikt vis på hver tallerken så det ble litt rotete. En var dobbel så stor som den andre. Servitøren prøvde å rette opp i skaden, så vi fikk gratis dessert. Men til den prisen var ikke opplevelsen mye å skryte av
Fin plass å spise middag, godt utvalg av mat og drikke. Litt dyrt
Styr unna! Maten er dårlig, kelnerne roter til alt mulig og stedet tar ikke telefon. Da jeg kommenterte disse forholdene til en kelner virker han som han ikke forstod problemet og skylte på en sjef som ikke fungerte. Kommer aldri til å gå her igjen.
Tok lang tid med maten. Fikk ikke poteter før lenge etter fisken kom på bordet. Kona fikk ikke poteter i det hele tatt. Kelneren slo av 25% på regningen, dårlig service og lite orden.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Theatro Bergen.

Bergen restaurant

åpningstider, plassering. Øvre Ole Bulls Plass 7 bergen cocktailbar kart bykart, satellitt visning. Theatro Bergen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Theatro Bergen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Theatro Bergen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Hotel Oleana Hotel Oleana 15 meter
Egon Egon 74 meter
MM Cafe & Bar MM Cafe & Bar 91 meter
CM7 CM7 102 meter
VISP VISP 102 meter
Ginial Bar Ginial Bar 110 meter
Allmuen Allmuen 126 meter
Clique Bergen Clique Bergen 149 meter
LouLou Bergen LouLou Bergen 149 meter
Lille.bergen Lille.bergen 153 meter
Grand Bergen Grand Bergen 156 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler