facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vaaghals

Vaaghals
Adresse: Dronning Eufemias gate 8 , Oslo 0106, NO
Telefonnummer: 920 70 999
By: Oslo
Rute: Dronning Eufemias gate 8
Postnummer: 0106


åpningstider

Mandag: 11:00-22:00
Tirsdag: 11:00-22:00
Onsdag: 11:00-22:00
Torsdag: 11:00-22:00
Fredag: 11:00-22:00
Lørdag: 11:00-22:00


relaterte søk: vaaghals anmeldelse, vaaghals eiere, vaaghals michelin, vaaghals facebook, vaaghals vika, vaaghals grunerløkka, vaaghals proff, vaaghals gavekort
Anmeldelser
En veldig bra matopplevelse på en lørdag kveld i oktober. Vi var 4 personer som valgte "Vaaghalsskifte", en 8-retters meny, hvor alle rettene blir servert for å deles. Fra start til slutt ble vi servert smakfulle og spennende retter med flere kjente smaker, men med en ny vri. Alt sammen akkompagnert av en godt matchende drikkemeny 6 glass. Betjeningen opplevde vi som veldig vennlige, imøtekommende og kunnskapsrike, og alle rettene ble servert med god flyt. Lokalene var lune og innbydende, og selvom det var ganske fullt da vi ankom, opplevde vi det ikke som støyende. Også hyggelig å få besøk av Christer Rødseth, som slo av en liten prat ved bordet mot slutten av kvelden. Vi kommer tilbake ved en annen anledning, og prøver ut en ny meny.
Veldig fin matopplevelse fra første til siste rett. 8 retter vaaghalsskifte, med varierte og nye kombinasjoner av fantastiske norske råvarer. Godt sammensatte viner til maten. Veldig hyggelige servitører, som gav god informasjon om mat og vin. Absolutt å anbefale.
Spesielt god mat med høy kvalitet på råvarer. Spiste 4 retter som var mer enn nok. Likte konseptet med at man deler rettene. Et sted å anbefale.
Digg mat, ikke stort utvalg men kvaliteten var topp, hyggelig og kunnskapsrik betjening som forteller om maten og råvarene.
En opplevelse for livet. Hadde gleden av å nyte 6 utrolige retter, neste ennå bedre en den forrige! NB: Anbefaler ostebrette på det sterkeste.
Fantastisk sted nydelig mat og atmosfære.Mat: 5/5
8 retter -- varierte fra godt til veldig godt : Mye mat, men ikke ekstremt - bra balansert. Dagens høydepunkt var nok lammet, med steinsoppvaflene rett bak. Vaaghals er gode på kjøtt, men også på alt det andre. Oppmerksom og hyggelig betjening er med å lage en hyggelig kveld.
Alt i alt en god opplevelse, men noe forbedringspotensiale. Vi hadde ganske høye forventninger, og det kan hende det er grunnen til at vi ble noe skuffet. -flink servitør som presenterte maten godt, men utover kvelden var der flere andre servitører som kom med maten. Disse presenterte ikke maten like godt. Virket noe stresset. -maten var veldig smakfull og leverte, men den tørrhengte entrecôten syntes vi var litt for tørr og hard å tygge - Det som egentlig var det vi ble mest skuffet over, var stolene. De var veldig harde og vonde og sitte på i så mange timer. Barkrakker passer ikke helt til en sånn restaurant synes vi. Og for en mann på over 1.90 er det kanskje ekstra slitsomt å ikke ha en stolrygg å lene seg tilbake på innimellom. Vi var fornøyd, men utifra ryktet og anmeldelsene vi har lest, ble vi litt skuffet. Kan uansett hende vi kommer tilbake og prøver 8-retteren, men da vil vi ha bedre stoler;
Helt fantastisk matopplevelse for en som er villig til å investere. Flotte viner som passet bra til maten, hyggelig personale og vakker restaurant. Stolene kunne kanskje være litt mer komfortable ettersom vi satt der i 3 timer.
Nok en gang har vi hatt en nydelig matopplevelse på Vaaghals. Topp service, god, norsk mat og hyggelige lokaler. Det er så fascinerende og sitte og se på kokkene som koser seg på kjøkkenet, du snakker om å trives på jobb. Vi kommer snart tilbake!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Vaaghals.

Oslo restauranter

åpningstider, plassering. Dronning Eufemias gate 8 kart bykart, satellitt visning. Vaaghals adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Vaaghals. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Vaaghals med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Stock Stock 123 meter
Oscars Bar Oscars Bar 468 meter
Atlas Brasserie Atlas Brasserie 471 meter
Lett & Godt Lett & Godt 474 meter
Champs Bar Champs Bar 480 meter
Champ Sportsbar Champ Sportsbar 480 meter
Grønland Gym Grønland Gym 487 meter
Posthuskvartalet Posthuskvartalet 559 meter
Desi Kitchen Desi Kitchen 575 meter
Teddys Softbar Teddys Softbar 678 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler