facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Comfort Hotel Børsparken

Comfort Hotel Børsparken

Info

The Comfort Hotel Børsparken is more than just a hotel. In the basement, you'll find the first Crossfit hotel gym in the Nordics. Pack your gym bag!

Adresse: Tollbugata 4 , Oslo 0152, NO
Telefonnummer: 22 47 17 17
By: Oslo
Rute: Tollbugata 4
Postnummer: 0152



relaterte søk: comfort hotel børsparken tripadvisor, comfort hotel karl johan, comfort hotel børsparken telefon, comfort hotel børsparken crossfit, comfort hotel børsparken trening, comfort hotel xpress, comfort hotel oslo, clarion hotel
Anmeldelser
Det laveste rangerte hotellet innenfor Choice kjeden og det bærer det alle preg av, små, merkelige rom. Sikkert greie hvis du ikke betaler all verden, men nå skal grine Petter ta igjen for de tidligere dårlige tider og nå har han blitt griske Petter, sparer på alt og setter opp prisene, 1500,- per natt er alt for mye for dette. Det siste nye nå er at man ikke får vannglass lengre, men må ta det med fra resepsjonen selv, skjønner ikke helt sparepotensialet. Sammen med at de ikke vasker rommene, ei heller skifter håndklær, tømmer søppel etc. så blir det vel billig å drive hotel. Det er vel sånn markedet fungerer, håper at det ikke blir grining når markefey snur igjen. Frokosten er grei nok og beliggenheten er jo bra hvis du skal på den kanten av Oslo
Hvis man ikke bryr seg og ikke har særlige forventninger, så er sikkert dette hotellet bra. Men jeg vil nok ikke benytte meg av dette flere ganger. Vi benyttet oss av dette hotellet fra torsdag - søndag, å man merker at det skal spares på det aller meste. Det er blant annet det første hotellet jeg har overnattet på igjennom en hel helg, uten at rommet blir rengjort. INGEN var innom rommet på de dagene vi var der. Skitne håndklær ble ikke hentet, ble ikke påfylt med nye håndklær og det ble heller ikke tømt søppel. Dette er noe jeg forventer blir gjort, uansett hvilket hotell man bor på. Samboeren er som damer flest, hår skal slettes, klær skal prøves osv.. men stikkontakt på badet var ikke å finne Kun stikkontakt integrert i hårføner, denne kunne bare benyttes til mindre enheter så sletting av hår måtte utføres i “stua“. Sengen var okminus. Definitivt klar for utskifting, da det hørtes ut som en fugle-familie som satt under der, bare man rørte litt på seg. Frokosten var heller ikke noe å skryte av. Den var helt ok, men ikke noe mer. Enkelt pålegg men det bærer preg av at kostnader skal holdes på et minimum.
Enerommet jeg hadde bestilt var sparsomt. Selv med god plass var den smal enkeltseng og ingen lenestol eller kjøleskap på rommet. Fint når man er flere dager på samme sted. Rengjøring oppgitt til kun å være hver fjerde dag. Frokosten var ok, mens personalet var hyggelig. Tror jeg booker et annet hotell neste arbeidsreise.Rom: 3/5
Ga beskjed to gongar om at senga på rommet knirka veldig. Virka å vere liten forståelse for at dette er veldig plagsomt. Ville byte rom, men var fullt, så då var det litt sånn "deal with it"-løysing. Ekstra kjipt å ha brukt ekstra pengar på "superior"-rom, som ikkje var spesielt superior. Elles var frukosten bra, trass i ganske fullt frukostområde. Knall plassering!
En overnatting fra lørdag til søndag ifbm familiesammenkomst. Ankom tidlig formiddag før rommet var klart. Serviceinnstilt resepsjonist booket oss om til annet rom som var klart. Stort og fint rom, stort og fint bad. Sentralt beliggende hotell med gangavstand til "alt". Svært god og delikat frokost. At strykejernet nesten ikke virket er det eneste å utsette noe på. Delikat resepsjonsområde. Anbefales!
Kom tidlig og fikk sette bagasje på koffertrom i påvente av at rommet skulle bli klart. Vennlig og hjelpsomt personale, men kanskje litt hastig - spesielt i frokostrommet. Frokosten var som en ok hotellfrokost. Det som plager meg mest av alt med oppholdet var at rommet var dårlig reingjort, jeg fant både en brukt porsjonssnus i kroken ved siden av nattbordet og en tom chipspose under sengen.
Dette er ikke godt nok. Bad som mangler dusjdør. Ikke strøm på badet. Ingen glass på badet. Slitte rom. Lyspære som ikke virket. FROKOST: Brød og rundstykker som nok var noen dager gammelt. Utvannet traktekaffe som eneste alternativ.
Fint hotell og beliggenhet. Veldig fullt i frokostbuffén, så vanskelig å finne plass å sitte. Rommet var fint, kunne godt hatt bedre fall mot sluk, da det ble veldig vått midt på baderomsgulvet. Ellers bra.Rom: 5/5
Vennlig betjening, ryddig og rent. Sengene kune vært bedre da de knirker i ett
Helt ok hotell som reddes av en veldig bra frokost og lokasjon. Føltes som dette er littt under det som kan forventes av Comfort nivå generelt. Litt rot med bestilling og møtte en lite vennlig kar i resepsjonen som ikke var interessert i å ta imot klage på et rom som ikke virket rengjort. Det lå brukte sokker igjen og badet var ikke rengjort. Viste ham bilder til og med.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Comfort Hotel Børsparken.

Oslo hoteller

åpningstider, plassering. Tollbugata 4 oslo restauranter kart bykart, satellitt visning. Comfort Hotel Børsparken adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Comfort Hotel Børsparken. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Comfort Hotel Børsparken med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler