facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Varde-Eiendom As

Info


Varde Eiendom utvikler attraktive boliger i Oslo-området. Vi deltar i prosessen fra uregulert tomt til nøkkelferdige boliger.

Adresse:
Telefonnummer: +47 932 02 550
By: Oslorelaterte søk: Landøya leiligheter, Solberggrenda Ski, Øvre Lianvei, Bjerk Eiendom, Alicenborg Son, Vækerøåsen 16, Østgaards gate 44, Terrasseveien Hageby
Anmeldelser
Varde Eiendom ved Helge Hellebust tok kontakt med oss uoppfordret ,for å høre vår interesse for salg av vår bolig til dem. Da vår interesse var konstatert startet prosessen med salget og vi følte oss godt ivaretatt på alle måter. Varde Eiendo påtok seg hele skjemaveldet med alle nødvendige søknader og registreringer. Og sørget for at mellomfinansiering ikke ble nødvendig. Vi bestemte selv tid for overlevering av vår bolig og Varde eiendom sørget for at vår nye bolig ble betalt i tide for vår overtagelse av denne. Det økonomiske oppgjøret var helt problem fritt. Vi opplevde en stor velvilje og støtte gjennom hele prosessen med megler, økonomi ansvarlig og Helge Hellebust. . Vi kan på det varmeste anbefale samarbeid med Varde Eiendom.
Personlig og god oppfølging, ryddige og raske når ting skulle oppstå. Full pott!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Varde-Eiendom As.

Oslo eiendomsutvikler

åpningstider, plassering. Varde-Eiendom As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Varde-Eiendom As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Varde-Eiendom As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler