facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fredensborg Bolig

Fredensborg Bolig

Info

Retten til et godt sted å bo er stadfestet i FNs bærekraftmål og er ett viktig fundamentet for å sikre den enkelte et godt liv. Gjennom å være ansvarlige, nytenkende og utholdende, vil Fredensborg Bolig hver dag jobbe for å skape bedre hjem."EIE Fredensborg ligger fint plassert i Fredensborgveien 33 med gangavstand til St. Hanshaugen, Grünerløkka og sentrum, våre primærområder.Kontoret består av topp motiverte og lokalkjente meglere som skreddersyr boligsalget for deg. Kvalitet og kompetanse står sentralt i alt de gjør. De har strenge rutiner som sikrer et best mulig resultat når du selger bolig via EIE eiendomsmegling. EIE Fredensborg forstår at kjøp og salg av bolig er en stor avgjørelse og våre meglere sørger for at du føler deg ivaretatt og trygg gjennom hele boligprosessen. De ansatte har alle høy kompetanse og faglig dyktighet som de bruker til å gi selgere og kjøpere gode opplevelser.Ta kontakt med dine lokale eiendomsmeglere på Fredensborg for en hyggelig boligprat."
Adresse: Stensberggata 27, 0170 Oslo, Norway
Telefonnummer: 23 29 20 00
By: Oslo
Rute: Stensberggata 27
Postnummer: 0170relaterte søk: Basseløkka, Fredensborg Bolig til leie, Fredensborg rus, Leie til eie Oslo, Boligutvikler Oslo, Fredensborg Geilo, Boligprosjekt Oslo, FREDENSBORG Bolig Proff
Anmeldelser
Kaster ut en ung jente med hund og valper på dør et døgn etter hun fikk varsel. Moralsk forkastelig firma enhver leietaker bør unngå. Dette på tross av at de hadde fått beskjed om at den ene måneden som manglet kom om 2 uker!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Fredensborg Bolig.

Oslo eiendomsutvikler

åpningstider, plassering. Stensberggata 27 kart bykart, satellitt visning. Fredensborg Bolig adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Fredensborg Bolig. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Fredensborg Bolig med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler