facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vestre Aker Kirke

Info

Følg med på hva som skjer i Vestre Aker kirke og menighetshus. Vi er en del av Bakkehaugen, Majorstuen og Vestre Aker menighet i Den norske Kirke.

Historie

Vestre Aker kirke er den eldste og mest sentrale kirken i det sammenslåtte soknet "Bakkehaugen, Majorstuen og Vestre Aker menighet". Siden er ment å primært informere om arbeidet omkring denne kirke og også det som skjer i Vestre Aker menighetshus. Det vil også bli delt informasjon om andre aktiviteter og nyheter i menigheten. Er du mest interessert i det som skjer rundt Bakkehaugen kirke, så anbefales facebooksiden "Bakkehaugen kirke" eller menighetens gode nettside: www.kirken.no/bmv. Menigheten har cirka 11.000 medlemmer og strekker seg fra Frognerparken i vest til Maridalsveien / Nydalen i øst. Stort sett er områdene mellom Ring 2 og Ring 3 del av vår menighet. Vi ønsker å være en åpen og inkluderende folkekirke for våre 11000 medlemmer og alle andre som bor i eller utenfor menighetens geografiske grenser som ønsker tilhørighet. Søndagsgudstjenestene står i sentrum for menighetens liv, men menigheten ønsker også å gi gode og relevante tilbud om korarbeid, babysang, trosopplæring og konfirmasjonsundervisning, temakvelder for voksne, bibelundervisning etc. Vestre Aker kirke fra 1855 er vår stolthet, og et godt og funksjonelt menighetshus gir muligheter til varierte aktiviteter uken igjennom.

Adresse: Ullevålsveien 117 , Oslo 0359, NO
Telefonnummer: 23 62 93 70
By: Oslo
Rute: Ullevålsveien 117
Postnummer: 0359



relaterte søk: vestre aker kirke gudstjeneste, vestre aker kirkegård, vestre aker kirke parkering, vestre aker kirke kart, vestre aker kirke konsert, vestre aker kirke gravlund, vestre aker kirke kommende aktiviteter, vestre aker kirke begravelser
Anmeldelser
Vestre Aker kirke ligger nydelig til på toppen av Kirkeveien. Tilknyttet kirken er en liten, vakker kirkegård. Kirken er i rød teglstein og ble bygget i 1855. Kirkerommet er stort og har god akkustikk. Det er også et rikt musikkliv tilknyttet kirken. Det er noen svære søyler i rommet som gjør at et kan være vanskelig å se flere steder.
Var der i bryllup. Flott prest Tvedt og god musikk følge. Hele Arrangementet var en god opplevelse. Flott prest.
Fin beliggenhet, vakker kirkegård. Fine søyler løfter kirkerommet. To døpefonter.
Beste presten, lytter, snakker så folk fårstår.
Flott kirke og kirkegård .
Svært koselig kirkegård
Ryddig og koselig gravlund
Stort kirkerom. Mye klang.
Utrolig flott kirke.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Vestre Aker Kirke med offentlig transport


Ullevålsalléen 150 meter
19N
25
Ullevål sykehus 170 meter
19N
25
Ullevål sykehus 180 meter
17
18
Vestre Aker kirke 200 meter
20
25
28
FB1
Ullevål sykehus 380 meter
20
28
FB1

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Vestre Aker Kirke.

Oslo kirker

åpningstider, plassering. Ullevålsveien 117 kart bykart, satellitt visning. Vestre Aker Kirke adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Vestre Aker Kirke. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Vestre Aker Kirke med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler