Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Vinderen farvehandel

Vinderen farvehandel

Info

Vi er en farvehandel med lange tradisjoner. Vi hjelper deg med fargevalg og blandinger og mye mer! Kom innom for inspirasjon!

Historie

Helt siden oppstarten i 1948 har Vinderen Farvehandel hjulpet Oslobeboere med fargevalg både i og utenpå hus og hytter. Vi er stolte av å tilby et utvalg av maling og beis som tilfredsstiller dagens krav til kvalitet, estetikk og moderne finish.

Vi er kanskje spesielt kjent for å lage våre egne farger. I tillegg hjelper vi til med gardiner, lifter og alt annet tilbehør til huset.
Kom gjerne innom for en prat.

Adresse: Holmenveien 1 , Oslo 0374, NO
Telefonnummer: 22 14 24 34
By: Oslo
Rute: Holmenveien 1
Postnummer: 0374


åpningstider
Mandag: 09:00-17:00
Tirsdag: 09:00-17:00
Onsdag: 09:00-17:00
Torsdag: 09:00-17:00
Fredag: 09:00-17:00
Lørdag: 09:00-13:00


relaterte søk: farrow and ball fargekart, farrow and ball forhandlere, farrow and ball pris, farrow and ball oslo, farrow and ball vinderen, farrow and ball maling priser
Google vurderinger
Fantastisk flott butikk! og service.
Sterkt! og anbefales for eksklusiv butikk interiør. Maling.
Og service bra utvalg.
Google råd advice utmerkede excellent insight and original og oversatt innsikt av.
Oversatt ​​råd good av gode google original advice.
Nærliggende lignende selskaper
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Vinderen farvehandel

. Oslo oslo malere åpningstider, plassering. Holmenveien 1 oslo ınteriørdesign kart bykart, satellitt visning. Vinderen farvehandel adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Vinderen farvehandel. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Vinderen farvehandel med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler