facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Wangen Auto As

Wangen Auto As

Info

Wangen Auto

Historie

Wangen Auto driver hovedsakelig med import av motorkjøretøy fra utlandet, med tyngde på landene Tyskland, Belgia og sveits.
Vi leverer direkte til privatmarkedet, men vi betjener også en betydelig portefølje av norske forhandlere.
Vi har i en årrekke jobbet med faste leverandører, noe som for deg som kunde betyr trygghet.

Vi omsetter for ca 40.000.000 kr pr.år fordelt på 3 års verk.

Wangen Auto´s biler kjøpes kun via faste leverandører uten noen fordyrende mellomledd.
Alle bilene blir nøye gjennomgått og bilenes tekniske tilstand blir kontrollert av fagpersonell både i Tyskland og Norge, samt at service og eierhistorikk sjekkes.
Wangen Auto finner produktet du ønsker.
Vi organiserer frakt til oss her på Hamar, vi klargjør så all nødvendig dokumentasjon og kvalitetssikrer produktet før levering. Når bilen er ankommet oss, blir det laget en tilstandskontroll hos autorisert verksted, og alle våre biler blir levert uten feil og mangler med 6.mnd garanti.
Vi garanterer bilens historikk, teknisk tilstand, og kilometer-stand.

Vi tilbyr også gunstige finansieringsordninger, leasing, service og flåteavtaler

Kjøpe ny bil?Vurderer du å gå til anskaffelse av ny bil?
Da bør du bruke noe av din tid til å vurdere vårt servicetilbud og ekspertise.·

Wangen Auto´s målsetning er å skaffe gamle og nye kunder det de måtte ønske, innenfor de rammer som kundene selv legger til grunn. En trygg og hyggelig handel, hvor service, teknisk kompetanse, og gode garanti ordninger ligger til grunn for et sikkert kjøp. Vi vil levere en bil din familie vil kunne glede seg over i lang tid både til jobb, ferie og fritid.

På verkstedsiden bruker vi Motor Forum Hamar.

Adresse: Vanglivegen 16, 2322 Hamar, Norway
Telefonnummer: 90192644/41352000
on.otuanegnaw@tsop
By: Hamar
Rute: Vanglivegen 16
Postnummer: 2322


åpningstider

Mandag: 08:00 - 17:00
Tirsdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 17:00
Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: wangen auto erfaringer, wangen auto raufoss
Anmeldelser
Hele prosessen fra salget av bilen min gikk så enkelt å smertefritt, Armin hjalp meg gjennom det jeg trudde skulle bli utfordrende, men det var det slett ikke. Så ryddig, blid, godt humør og hjelpsom fra start til slutt. Wangen Auto årner opp! Anbefaler på det sterkeste. Setter veldig pris på all hjelp jeg har fått. 5/5
Seriøs aktør som anbefales. Ble kontaktet av Armin som ønsket å kjøpe bilen som jeg annonserte på Finn. Hadde en god dialog med han og ble tilbudt en god pris. Overlevering gikk hurtig, smertefritt og pengene sto på konto før bilen ble hentet. Terningkast 6 :
Solgte bilen min til bilforhandler Armin. Veldig rask, seriøs og ryddig handel. Alltid hyggelig og han ordnet alt, og svarer på melding/ telefon på sekundet. Anbefales!
Bilforhandler som virker veldig seriøs. Ryddig og rask dialog. Tett oppfølging og raskt oppgjør. Holder avtaler og god respons ved spørsmål. Kan trygt anbefales.
Wangen Auto har spesialisert seg på salg av entusiast biler gjennom en årrekke. Selv kjøpte jeg en særdeles grom bruktbil der i 2021. Som bruktbil flest kan det oppstå feil, noe det også gjorde. Og som kjent, så kan dette oftere være dyrere og vanskelige og ordne opp i på en slik bil. Selv har jeg kjøpt og eid flere entusiast biler fra forhandlere, både nye og brukte, men en ting er helt sikkert. Ingen av de både lokale forhandlere og nasjonale kjeder har ordnet opp på en så ryddig og god måte i ettertid som Wangen Auto. Slik syntes jeg burde komme opp og frem i lyset. 5/5 stjerner hver eneste dag! Tenk på det, neste gang du vurderer en RS6 over en annen, hilsen returnerende kunde.
Rask, ryddig og hyggelig handel med Armin. 5/5 :
Anbefaler! Veldig snill og hyggelig ansatte . God service, løser problemer med en gang :
Hold dere unna om mulig. Useriøs og udregelig type, ville aldri kjøpt bil fra han igjen. Selger biler i dårlig stand og er direkte udregelig på mail. påstår han kjenner ekspert mekanikere, men klarer ikke løse selv de enkleste problemene. Aldri stol på.
Rask, hyggelig og enkel handel med Armin :
her blir du møtt av en serdeles hyggelig mann. som kan hjelpe deg med det meste. en av de ordentlige seriøse i bilselger bransjen. alt å anbefale en tur innom butikken å kikke å slå av en prat. ti tomler opp for denna plassen. hilsen en stor fornøyd kunde
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Wangen Auto As med offentlig transport


Nilsrud Rysvea 140 meter
655
Vangli 160 meter
655
Nilsrud rv. 25 250 meter
100
105
653
654
655
656
697

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Wangen Auto As.

Hamar bilforhandler

åpningstider, plassering. Vanglivegen 16 kart bykart, satellitt visning. Wangen Auto As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Wangen Auto As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Wangen Auto As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler