facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for TeknikFix

TeknikFix
Address: Ringvägen 90 , Stockholm 118 60, AB, SE
Phone: +46 8 534 600 30
City: Stockholm
Zip Code: 118 60


Opening Hours

Monday: 10:00-18:00
Tuesday: 10:00-18:00
Wednesday: 10:00-18:00
Thursday: 10:00-18:00
Friday: 10:00-18:00
Saturday: 10:00-15:00


related searches: City Stormarknad, Mhzdata, ReuseIT
Similar places near
Mobilkoden Mobilkoden 956 meter
MässingMäster MässingMäster 1 km Lämnade in en oljelampa för reperation och polering. MässingM gjorde ett fantastiskt ...
MässingMäster MässingMäster 1 km Lämnade in en oljelampa för reperation och polering. MässingM gjorde ett fantastiskt ...
ADS Data ADS Data 2 km Mycket hjälpsam och kunnig personal.
Inet Inet 3 km Inte så mycket folk i butik så de var skönt, deras kundsupport är väldigt bra om du h...
iCafe returDesign iCafe returDesign 4 km Här finns en riktigt högkvalitativ service och kvalificerad personal! Tack så mycket ...
MacRent Hyrcentralen MacRent Hyrcentralen 5 km Helt otroligt bra. Jag upplevde det som att jag fick flera julklappar. Kom dit med mi...
Reviews
Jag driver företaget scalp micro Sweden AB och killar här på Teknik Fix är dem ända jag alltid litar på när jag behöver hjälp med min data då dem verkligen vet vad dem gör och alltid levererar 100% utmärkt service, Varje - gång. Bäst i Sverige på Teknik, om du vill ha det bästa till bäst pris och otrolig service upplevelse.
Hade en command-tangent på min Macbook Pro som satt löst. Killarna på TeknikFix tog hand om problemet direkt när jag kom in i butiken.Efter bara några minuter hade de bytt ut tangenten mot en ny utan kostnad. Synnerligen trevligt och professionellt bemötande!. Jag kommer att gå hit igen vid behov - utan tvivel. Tack för hjälpen!
Har båda köpt dator av TeknikFix samt fått god hjälp vid et flertal tillfällen. Nu senast i dag då Sid hjälpte mig online för ett program som hade hängt sig, mycket bra!
Gick dit för att de hade så höga ratings på deras recensioner... och fick en skitbra service av de. Brukar inte alltid gå in för att skriva recensioner men de förtjänar 5 stjärnor.
Fantastisk bra service i samband med inköp av en telefon. Mycket kunnig och trevlig person som hjälpte mig med att återskapa så mycket sparad information som möjligt. Kan verkligen rekommenderas!
Duktig och snabb service till ett bra pris i samband med trevlig kundtjänst ger mig inget annat val än att rösta 5 stjärnor.
Strålande service! Fick hjälp proffsigt, vänligt, snabbt och billigt. Rekommenderar starkt!
Tack för hjälpen att rädda våra bilder, när min man kom med vår pajade dator. Bilderna betyder jättemycket.
Helt fantastiska killar. Servicen är något ut över de vanliga!!
Kunde inte önskat mer, det vart kommunikationsproblem mellan oss, dom trodde att dom skulle felsöka för att lägga in min nya ssd, hade inte förstått den delen, så dom bjöd på felsökningsavgiften, ägde upp till hela läget, och lyckades att fixa problemet på endast en timme!! Du kan aldrig gå fel med deras service, 100% ärligt och bra service.
Comment on this business

to add TeknikFix map to your website;