facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Brasserie Sanguine

Brasserie Sanguine

Historie

Sanguine Brasserie er et uformelt og gjestfritt brasserie med pulserende atmosfære. Navnet stammer fra det norske adjektivet sangvinsk, som betegner en sorgløs og festglad personlighet.

Du finner oss midt i foajeen i Operahuset.

Etikett

Vi er tilstede på Facebook fordi vi ønsker en god dialog med kundene våre. Vi tar i mot både ris og ros og ønsker at vi kan holde en god tone av hensyn til hverandre.

Merk! Vi ønsker å holde en god og saklig dialog her på Facebook og forbeholder oss retten til å skjule og/eller slette innlegg eller kommentarer som bryter med det som er å anse som normal folkeskikk, innlegg som reklamerer for andre produkter/tjenester eller restauranter, innlegg med hatefulle/sjikanerende ytringer samt innlegg som inneholder fullt navn på våre medarbeidere.

For å ivareta ditt personvern ser vi oss i tillegg nødt til å skjule innlegg som inneholder personlige opplysninger som kontonr, telefonnr, personnr, full adresse og lignende.

I ytterste konsekvens kan vi se oss nødt til å utelukke personer som ikke overholder retningslinjene våre. Det kan skje uten varsel. Om du mener at du er blitt urettmessig utelukket er du velkommen til å kontakte oss på [email protected].

Når du besøker Facebook-siden vår opptrer vi i Fursetgruppen i felles behandlingsansvar med Facebook på en slik måte, at Facebook er behandlingsansvarlig for den bruken av data som skjer med enhver bruker av Facebook uavhengig av hvilken side brukeren er inne på, mens Fursetgruppen er behandlingsansvarlig for den behandlingen av personopplysninger som gjøres i og med besøk på våre sider og dermed i kommunikasjon med Fursetgruppen eller en av våre restauranter.

Med mindre du som kunde tar direkte kontakt med oss via denne Facebook-siden, vil Fursetgruppen ikke motta personopplysninger om deg, men innstillingene på våre Facebook-sider gjør det mulig for Facebook å aggregere dataene om deg og sende oss anonymisert informasjon om brukergruppene og hva de er interesserte i.

Adresse: Kirsten Flagstads plass 1 , Oslo 0150, NO
Telefonnummer: 21 42 21 42
on.tesuh-arepo@tsop
By: Oslo
Rute: Kirsten Flagstads plass 1
Postnummer: 0150



relaterte søk: sanguine brasserie meny, restauranter i nærheten av operaen, argent restaurant, operaen restaurant meny, restaurant operaen, argent restaurant anmeldelse, argent restaurant opera, restauranthuset operaen
Anmeldelser
God reke- og avokadosalat!
Hvite duker på bordene, hovmester fra New York, som ville snakke norsk, positivt, han blir bedre! Maten var eksemplarisk, bord ved vinduet, utsikten formidabel. Kort vei til parkering, under Sentralbanestasjonen.
Vi var innom på en søndag.. Fin plass, vonde stoler. Fiskesuppa var ikke god...vann med litt smak. Salaten var veldig god og mye mat.
Fantastisk mat, nydelig utsikt og atmosfære! Uavhengig av om du skal på forestilling eller ei er dette et stemningsfullt sted det er verdt å besøke.
Vår opplevelse var preget av før-forestilling mat og servering og maten var ganske ordinær
Spiser ofte her før/etter forestilling. Flott utsikt, hyggelig betjening, og god mat.
Kjempegod service og veldig god 3-retters måltid med drikke. Fin utsikt utover havnen.
Spiste reker. De var gode.
Flotte omgivelser, god mat og service. Hyggelig personale.
Overpris og lange køer før forestillingar men greitt elles.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Brasserie Sanguine.

Oslo fransk

åpningstider, plassering. Kirsten Flagstads plass 1 oslo brasserier kart bykart, satellitt visning. Brasserie Sanguine adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Brasserie Sanguine. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Brasserie Sanguine med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler