facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for La Brasserie

La Brasserie

Info

La Brasserie er et møtested som er like aktuelt for grytidlig frokost som for nattmat. Hver dag åpner vi 08.00, for å ønske frokostgjestene velkommen.

Historie

La Brasserie

La Brasserie er et møtested som er like aktuelt for grytidlig frokost som for nattmat. Hver dag åpner vi 07.00, for å ønske frokostgjestene velkommen, og kjøkkenet er åpent til stengetid hver dag.

La Brasserie har 300 sitteplasser på gateplan, på hjørnet ved Grensen. Brasseriet er et tradisjonelt café-preget Brasserie, slik som i Frankrike, med høy kvalitet på mat og drikke til en folkelig pris. Menyen omfatter alt fra deilige omeletter, til småretter av kjøtt, fisk og fyldige supper. Utover kvelden kommer middagsgjestene, og kollegaene som tar et glass vin etter jobb. Senere dukker natteravnene opp, og ønsker en matbit før de går hjem.

Hver dag er det L`afterwork, med dagens meny og hyggelige priser i baren. Når mørket senker seg over byen går det over til å være en bar, kjent for sine friske cocktails og brede utvalg av kaffedrinker.

Uteserveringen/Høybråten
Er en del av brasseriet, 140 sitteplasser med meny fra brasserie og coffee shop. Da Vinci har også sin del av uteserveringsområdet.

La Brasserie sover aldri.

Adresse: Grensen 10 , Oslo 0159, NO
Telefonnummer: 22 34 02 30
on.tesuhasilanom@tsop
By: Oslo
Rute: Grensen 10
Postnummer: 0159



relaterte søk: la brasserie oslo, brasserie france dessertvogn, brasserie france anmeldelse, brasseri definisjon, brasserie france meny, hva er et brasserie, brasserie blanche, brasseriet 45
Anmeldelser
Utrolig god fransk restaurant på nedre Grünerløkka! Dette stedet har alt - smakene, sjarmen, vinutvalget, gode råvarer, servicen og mer til. Lokalet er koselig og virker lunt og varmt. Servitøren som møtte oss var veldig imøtekommende og sørget for at vi fikk en fin opplevelse. Til forrett spiste vi sjøkreps og til hovedrett valgte vi entrecôte. Sjøkrepsen ble servert med gode urter og en rik smørsaus. Selve sjøkrepsen var fersk og utrolig god. Hovedretten skuffet heller ikke. Til kjøttet fikk vi servert en salat med det vi tror var en sennepsdressing, ovnsstekte crispy poteter og en ostesaus vi nesten kunne drukket ren. Denne var såå god! Servitøren ga oss gode vinanbefalinger til både forrett og hovedrett som passet perfekt. Til dessert delte vi en sjokoladekake med pasjonsfrukt. Denne var helt ok, ingen høydare, men jeg har hørt rykter om at den hjemmelagde krokanisen skal være helt fantastisk så denne bestiller vi neste gang! En veldig god matopplevelse til en ok+ pris. Alt i alt vil jeg virkelig anbefale Le Benjamin. Bestill bord i goood tid, for dette stedet er populært. Hvis man er heldig kan man få en plass i baren som drop-in. Hit skal vi flere ganger!
Vi bestilte bord i 3 måneder på forhånd og forventningene var derfor skyhøy. Vi valgte to hovedretter: Entrecôte og Sjøtunge, dessverre var maten under gjennomsnittet. Anbefales ikke!
Helt fantastisk sted med herlig atmosfære og upåklagelig service. Nydelig mat og bra utvalg av franske viner. Perfekt onsdag med gode kolleger
Veldig hyggelig sted, god atmosfære og veldig god og behagelig service. Forretten med sopp var helt fantastisk. Høy kvalitet på alt. En av byens beste restauranter og mye for penga :- Nytt besøk sep 2022. Sjøkreps, sardiner og sopp til forrett, så villkveite og vongole. Alt perfekt tilberedt. Kunnskapsrik og hyggelig betjening!
Hadde store forventninger når vi endelig skulle besøke restauranten, 2 månder etter booking. Vi gikk for Al a carte, startet med tarte flambee en fantastisk syltynn fransk butterdeig med bacon og gruyere som virkelig satte smaksløkene i gang, den andre forretten var en tomat carpaccio som var frisk og smakfull. Selv om vi ikke spise noe særlig rødt kjøtt bestemte vi oss for å gå for entrecôte. Og skal man spise ett kjøttmåltid er dette den rette! Mørt og godt kjøtt, fantastisk saus og med utrolig gode sprøstekt poteter. Desserten! Nydelig hvit sjokolade is og varme madeleines. Likte atmosfæren i restauranten og koste oss veldig. Vi kommer igjen!
Svært god service og koselig lokale. Forrett, hovedrett og dessert var svært god 4.5 av 5. Fikk gode vin anbefalinger til maten. Prisen per hode 4 stk. for 3 retter, ett glass til forrett og dessert, og én flaske til hovedrett + 10% tips ble ca. 1250,-. Altså en svært god pris for så høy kvalitet!
Helt fantastisk mat. Hadde chambre separe med 7 gjester som var veldig hyggelig. Sjøkrepsen er latterlig god. Bra utvalg av vin. Kjør på dagens forrett og dagens fisk og ost til dessert så blir du garantert fornøyd. Man må booke bord noen uker i forveien. Kommer gjerne tilbake hit.
Fantastisk mat og god atmosfære. Betjening som ikke stresser og tar seg god tid for sine gjester. Høyt nivå på på alle parametereMat: 5/5
Total opplevelsen 4/5 bra men ikke i toppsjiktet! Go mat og drikke, men mangler det siste for å blir en 5 stjerners opplevelse. Mat 4/5 - god smak på rettene. Entrecôte kunne vært mer smak i. Service 5/5 - veldig bra service. "nybegynneren" ga oss topp service hele kvelden! Beliggenhet 3/5 - Grünerløkka by Covid-19 4/5 - bra håndtering Pris/opplevelse 4/5 - Dette er bra. Her vil dere kose dere. God mat og service. Vært pengene, men ikke helt i topp sjiktet
Det var veldig fint og maten smakte godt Doen luktet litt bæsj Parkering: Bra! Veldig nærme døra Tilgjengelighet med rullestol: Bra! Veldig nærme døra
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon La Brasserie.

Oslo fransk

åpningstider, plassering. Grensen 10 oslo brasserier kart bykart, satellitt visning. La Brasserie adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på La Brasserie. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om La Brasserie med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Brasserie France Brasserie France 58 meter
Cafe Christiania Cafe Christiania 233 meter
Brasserie Hansken Brasserie Hansken 402 meter
Pascal Pascal 424 meter
Bar'Deaux Bar'Deaux 438 meter
Klosteret Klosteret 545 meter
Gatsby Gatsby 604 meter
Chez Colin Chez Colin 847 meter
Brasserie Sanguine Brasserie Sanguine 858 meter
Albert Bistro Albert Bistro 934 meter
Pascal Pascal 974 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler