facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ekebergrestauranten

Ekebergrestauranten

Info

Ekebergrestauranten ligger godt synlig i åsen over Bjørvika, vannspeilet og Middelalderparken, med fantastisk utsikt over fjorden og byen med det nye Operahuset. www.ekebergrestauranten.com/bestill-bord

Historie

Velg førsteklasses retter fra våre mange og varierte menyer, alltid komponert etter sesongens beste råvarer. Chef menyen er en svært populær smaksopplevelse, og på kjøkkenet blander vi det moderne med det klassiske. Det gjør vi selvsagt uten å inngå kompromiss på hverken råvarer eller tilberedning.

Etikett

Vi er tilstede på Facebook fordi vi ønsker en god dialog med kundene våre. Vi tar i mot både ris og ros og ønsker at vi kan holde en god tone av hensyn til hverandre.

Merk! Vi ønsker å holde en god og saklig dialog her på Facebook og forbeholder oss retten til å skjule og/eller slette innlegg eller kommentarer som bryter med det som er å anse som normal folkeskikk, innlegg som reklamerer for andre produkter/tjenester eller restauranter, innlegg med hatefulle/sjikanerende ytringer samt innlegg som inneholder fullt navn på våre medarbeidere.

For å ivareta ditt personvern ser vi oss i tillegg nødt til å skjule innlegg som inneholder personlige opplysninger som kontonr, telefonnr, personnr, full adresse og lignende.

I ytterste konsekvens kan vi se oss nødt til å utelukke personer som ikke overholder retningslinjene våre. Det kan skje uten varsel. Om du mener at du er blitt urettmessig utelukket er du velkommen til å kontakte oss på [email protected].

Når du besøker Facebook-siden vår opptrer vi i Fursetgruppen i felles behandlingsansvar med Facebook på en slik måte, at Facebook er behandlingsansvarlig for den bruken av data som skjer med enhver bruker av Facebook uavhengig av hvilken side brukeren er inne på, mens Fursetgruppen er behandlingsansvarlig for den behandlingen av personopplysninger som gjøres i og med besøk på våre sider og dermed i kommunikasjon med Fursetgruppen eller en av våre restauranter.

Med mindre du som kunde tar direkte kontakt med oss via denne Facebook-siden, vil Fursetgruppen ikke motta personopplysninger om deg, men innstillingene på våre Facebook-sider gjør det mulig for Facebook å aggregerer dataene om deg og sende oss anonymisert informasjon om brukergruppene og hva de er interesserte i."Ekebergrestauranten is located in the hills just above Oslo, with a stunning view of the inner Oslo fjord, the city and the Operahouse."
Adresse: Kongsveien 15 , Oslo 0193, NO
Telefonnummer: 23 24 23 00
moc.netnaruatsergrebeke@tsop
By: Oslo
Rute: Kongsveien 15
Postnummer: 0193


åpningstider

Mandag: 11:00-00:00
Tirsdag: 11:00-00:00
Onsdag: 11:00-00:00
Torsdag: 11:00-00:00
Fredag: 11:00-00:00
Lørdag: 11:00-00:00
Søndag: 12:00-22:00

Nærliggende lignende selskaper
Argent Fine Dining Argent Fine Dining 997 meter Et julebord buffe med inntørket mat. Maten har sannsynligvis stått på bordet hele dag...
Brasserie Sanguine Brasserie Sanguine 1 km Nyttårssoupé 2023. Fikk litt kantinefølelse slik vi satt tett-i-tett og servering gik...
Fjøla Fjøla 1 km Hyggelig servitør, kokken var villig til å modifisere retten slik vi fikk det vi ønsk...
Pascal Pascal 1 km
Smia Galleri Smia Galleri 2 km Utrolig koselig sted med hyggelig atmosfære. Veldig flott og god mat. Bra service.
Cafè Cathedral Cafè Cathedral 2 km Barna og jeg tok en lett pizzalunsj her, og ble positivt overrasket. Koselige og vern...
Kafé Celsius Kafé Celsius 2 km Perfekt for en avslappende lunsje. Herlig vinn men priser som er litt for …. Kjøkken ...
Bacchus Spiseri & Vinhus Bacchus Spiseri & Vinhus 2 km Koselig liten plass. Vi var et gjeng på 10stk. Bestillingen og serveringen gikk som h...
Bar'Deaux Bar'Deaux 2 km
Aye Aye Club Aye Aye Club 2 km Stakk innom for å se og ta noe drikke. Veldig hyggelig betjening. Virket ryddig og re...
Festningen Restaurant Festningen Restaurant 2 km Meget bra mat, på et sted med god stemning og flott utsikt!
Brasserie Hansken Brasserie Hansken 2 km Vi var en gjeng som spiste lunsj her midt i uken Solen skinte og vi fikk en fin plas...
Taverna'n Taverna'n 2 km God mat og grei service. Veldig hyggelig sted å sitte for å ta seg noe å drikke eller...
Brasserie France Brasserie France 2 km En av de absolutt bedre restaurantene i sin sjanger i Oslo. Scorer høyt på god servic...
Kjøkken og Bar Kjøkken og Bar 2 km Med litt lave forventninger, bestilte jeg en dagens rett, husets hamburger. Det er le...
La Brasserie La Brasserie 2 km Utrolig god fransk restaurant på nedre Grünerløkka! Dette stedet har alt - smakene, s...
Politikern Politikern 2 km Trivelig sted jeg har benyttet i mange år. Ansatte er mer som venner. God mat og et t...
Anmeldelser
Veldig god mat. Jeg gir 5 stjerner til maten men må dessverre gi 4 stjerner til service. Vi har bestilt lam og indrefile av okse men dem glemte å spør om hvordan skal vi ha den. Vi fikk rå så egentlig jeg er ikke så glad i hvertfall når jeg skal spise lam. Men men vi spiste og den var god men kunne vært bedre hvis dem hadde spurt oss om det. Håper dem kan bli bedre på det.
Rotete uteservering. Du bør ikke være sjenert & være litt på når det gjelder å finne ut av hvordan ting fungerer. Du må til baren for å bestille & husk bordnummeret. Du har ikke mange alternativer - tre ulike pizzaer. Gjerne spør og ta initiativ hvis du vil ha noe mer. Hvis du ønsker at pizzaen skal bli skjært opp før den serves- glem det. Det har nemlig ikke restauranten tid til. Selvom du spør to ganger og får bekreftet at dette er i orden. Du får ta til takke med bestikk. Lite bemanning, gjør at servitørene blir overarbeidet & stresset. Fin utsikt, men kommer nok ikke til å prioritere og spise her igjen.
Grei men lite spanande mat etter at eine retten måtte bli sendt i retur - servere iskald suppe.... Sørvisen må verkeleg forbetre seg. Spurte om pris og innhald i vinpakka, fekk svar "noen forskjellige viner, det er opp til deg" - etter fire gongar med "vi skal velge vinpakke eller flaske vin, men hva koster vinpakken, og hva er i den?" fekk vi endeleg svar frå vinkelnar. Kort og brå sørvis ga dempar på turen.
Ekebergrestauranten er et flott utested med utsikt over hele byen, og med nærhet til Ekebergparken. Selve bygningen er satt opp i funkisstil1927. Her kan du nyte et godt måltid, i en elegant spisesal, eller ute på terrassen. Maten du får er førsteklasses. Jeg fikk servert ørret til forrett, indrefilet til hovedrett og sjokoladekake med bringebær til dessert. Det hele var velsmakende. Servitørene ga god service, og de var flinke til å forklare menyen. Prisnivået var høyt.
Vi gikk en tur i Ekebergparken og stakk innom restauranten. Utsikten er helt fantastisk og vi fikk bord ute selv om uteserveringen egentlig var stengt. Pizzaen var kjempe stor i forhold til hva vi trodde. Meget mettende lunsj og servitørene var veldig hyggelige og hjelpsomme. Ingenting å klage på egentlig. Neste gang får vi ta en tur ved middagstider også!
Fantastisk utsikt fra dette flotte, historiske funksjonalistiske bygget. God mat, veldig smakfullt og fint tilberedt. Det mangler litt på servicen, dessverre.
Ekebergrestauranten har kanskje en av de beste utsiktene over Oslo. Det ikoniske bygget skaper rammer for et godt måltid i fantastiske omgivelser. Store vindusflater og god takhøyde gir en luftig frihetsfølelse. Når maten i tillegg er av god kavelitet og personalet er hyggelige, så har du gode forutsetninger for gode opplevelser enten det er bryllup, jubileumsdager og andre arrangementer i privat regi eller jobbsammenhenger.
Første gang kjæresten min og jeg har vært her, svær uteservering med parasoller. For å se mat & drikke meny må du skanne en QR kode som ligger på bordet, fortvil ikke, servitørene kommer til bordene. Vi hadde en veldig hyggelig engelsk-talende servitør, hun forsvant for en liten periode etter vi fikk drikken vår. Jeg er ganske tålmodig, så det var ingen problem for meg, kjæresten min derimot ble litt frustrert. Vi fikk bestilt mat og vi storkoste oss til slutt! Bruschetta var sykt god og quote fra kjæresten "the pizza was good" :
Veldig skuffende lunsj. Bestilte kremet fiskesuppe og fikk en suppe som var alt annet enn kremet. I tillegg var det veldig lite fisk i suppen. Jeg sa ifra til servitøren om at fiskesuppen var veldig tynn med tanke på at den skulle være kremet. Hovmesteren kom da etterhvert til bordet. I stede for å ta til seg kritikken, begynte vedkommende å argumentere for at fiskesuppen var kremet. Det er vanskelig å forstå at en suppe som er like tynn som vann kan anses som kremet. Det forventes mer både av mat og service på en slik type restaurant med relativt stive priser.
Var her sammen med 2 Kollegaer i fra Norsk Takst og vi hadde en 3 Retter's Lunsj som smakte utmerket. Hyggelig betjening som var service innstilt. Vi kommer tilbake ved en senere anledning Takstinginør Lars O Winjum er fornøyd og kommer tilbake
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler