facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Car Craft as

Car Craft as
Info
Trondheim's Amcar verksted


Vi er et bilverksted som utfører reparasjon og service på alle biler.
Tar også EU kontroll på alle biler opp til 7500kg

"CarCraft ligger i samme bygg som Trondheim AmCar-klubb på Tiller og er et velrenommert bilverksted for alle bilmerker. Vi har en ekstra lidenskap for Amerikanske biler."
Adresse: Østre Rosten 4a, 7075 Trondheim, Norway
Telefonnummer: 72880080
By: Trondheim
Rute: Østre Rosten 4a
Postnummer: 7075


åpningstider

Mandag: 08:00-17:00
Tirsdag: 08:00-17:00
Onsdag: 08:00-17:00
Torsdag: 08:00-17:00
Fredag: 08:00-16:00
Lørdag: X
Søndag: X

Anmeldelser
Bedre service skal man lete lenge etter! Alltid super fornøyd etter å ha hentet bilen herifra, og alltid god pris også! Tjenestene: Kjøretøyinspeksjon
Kjempefornøyd både med ansatte, service og priser!Tjenestene: Motorreparasjon
Fantastisk god service og hyggelige folk. Stod fast i Trondheim etter å ha kjørt på et gjerde og ble taua hit opp av Vikingsjåfør som sa disse folka fikser det på et blunk. Litt skeptisk, men han hadde rett. Vegg i vegg med US car parts. Har en Chevrolet Tahoe 2004, girokjekjøleren var ødelagt og lykter løse. På to timer var universalkjøler på plass, lyktene festa og etter en hyggelig prat om amcar dro vi videre på ferie. Har du amcar trøbbel er dette stedet og nye deler finnes rett ved siden av hvis det trengs. Anbefales!
Eu kontroll gikk bra den, men markeringslys på sjåførsida virket ikke. Pære hadde de byttet hevdet de. Kunne være "hjerneskade" osv...Merkelige greier syntes de. Det ble ble en tur til DaD gutta i Fossegrenda...Som vanlig fikset de dette og sørget for etterkontroll også. Hva feilen var? Ja det va no pæra ja, lo lithaueren..Tjenesten: Generell reparasjon og generelt vedlikehold
Fantastisk hyggelig betjening, suveren hjelp i de fleste situasjoner. Anbefaller dem
Fantastisk service til svært god pris! Gjengen på Car Craft skiftet hjullager på min bil fredag etter stengetid for at jeg skulle kunne komme meg på tur i helgen. Det kaller jeg service..!!
Jeg har brukt dette verkstedet i over 20 år og jeg har ikke vært borti bedre service! Fantastiske folk! Billig er de også sammenlignet med merkeverksteder. Kan anbefales på det sterkeste
Var på tur fra Nordnorge da bilen en Corvette C6 fikk en ulyd i understellet. Antok at det var en stein som hadde lurt seg opp under eksosen men trengte likevell en løftebukk for å finne ut av det. Ankom verkstedet, og selv om de var fullbooket fikk jeg komme på en av løftebukkene med en gang. De tok seg til og med tid til å montere noen plastklips jeg manglet. Svært god service og kundebehandling!
Har ikke benyttet tjenester fra de ennå, men de var veldig hyggelig og behjelpelig med å ordne prisoverslag på bilen min. Ingen tvil om at jeg blir å benytte meg av carcraft for reparasjon på min Chevrolet.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Car Craft as med offentlig transport


Tonstadkrysset 220 meter
1
10
111
15
2
23
24
40
45
54
71
Granhaugan 310 meter
10
103
24
45
Rostengrenda 340 meter
1
111
15
24
45
51
53
54
71
Tonstadkrysset 400 meter
104
2
23
40
Maskinagentur 410 meter
23

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Car Craft as.

Trondheim bilforhandler

åpningstider, plassering. Østre Rosten 4a kart bykart, satellitt visning. Car Craft as adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Car Craft as. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Car Craft as med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler