facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Motor-Trade Trondheim

Motor-Trade Trondheim

Info

MIDT-NORGES STØRSTE MERCEDESFORHANDLER
Carl dealer ship
Bruktbil: bruktbil.motor-trade.no/

Historie

Alltid faglig oppdatert

Det å være autorisert Mercedes-Benz forhandler betyr at vi til en hver tid er faglig oppdatert på bilmodeller og utstyr. Dette sikrer at vi dekker våre kunders behov, og at vi har faglig kompetanse og utstyr til å ta vare på bilen din også etter at du har kjøpt den. Slik at du får din Gode Opplevelse både før og etter du har fått nøklene til din nye Mercedes-Benz.

Vår oppgave

Vi oppfyller kundenes forventninger

Mercedes-Benz er verdens 10. mest verdifulle varemerke. Det betyr at våre kunder forventer like mye av oss som selger bilene. Derfor har vi utarbeidet en egen visjon og et eget sett med kjerneverdier som vi skal følge. Slik sikrer vi at alle våre kunder får det beste ut av sitt Mercedes-Benz-kjøp.

Produkter

Smart
Mercedes- Benz Vare og Personbiler
Mercedes Lastebiler og Busser



"Velkommen til Motor-Trade, din bilforhandler i Trondheim. Vi forhandler personbiler fra Mercedes-Benz og smart. Kom på besøk og finn din neste drømmebil. Ta en prøvekjøring eller uforpliktende tilbud med attraktiv finansiering."
Adresse: Østre Rosten 8, 7075 Trondheim, Norway
Telefonnummer: 73820100
on.edart-rotom@tsop
By: Trondheim
Rute: Østre Rosten 8
Postnummer: 7075


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:30
Tirsdag: 08:00 - 16:30
Onsdag: 08:00 - 16:30
Torsdag: 08:00 - 19:00
Fredag: 08:00 - 16:30
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: motor trade bruktbil, mercedes verksted trondheim, motor-trade ansatte, prøven motor trade trondheim, motor trade verdal, motor trade verksted, motor trade stjørdal, mercedes lastebil trondheim
Anmeldelser
Helt grei,hyggelige ansatte.. men tok litt lang tid.Vi fikk låne en bitteliten snerten el-bil,så da gikk det bra
Hyggelige ansatte og god service. Kjører du Benz så er dette stedet.
En av de mest profesjonelle merkeforhandlerne jeg har vært borti. Du får alltid den hjelpen du trenger, hvor de også vil passe på at du har det bra når du besøker Motor Trade på Tiller. Det er svært sjeldent at du ikke får hjelp de første 15 minuttene du er der. Kjøper du en brukt/ny bil så vil selgeren komme med roser på døren til deg neste dag. De er svært hyggelige og kompetent i deres jobb. Da jeg fikk problemer med bilen som var uforutsett så reparerte de det raskt, om ikke samme dag. De er ærlige og ønsker å fremstille seg profesjonelle med svært god service. Dette får de til ganske bra. Dette er en vurdering jeg skulle gjerne ha publisert tidligere. Jeg kommer definitivt til å komme tilbake til Motor Trade i fremtiden. En bedre merkeforhandler skal du lengte lenge etter.
Når kundeoppfølgingen er dårlig før du får nybilen, så kan man ikke forvente god oppfølging etter overlevering. Jeg tok ikke sjansen her og avbestilte. Blir ikke flere bestillinger hos denne leverandøren.
Leverte min c klasse 2010 til service. Det var ingen feilmeldinger. Sitter og venter, ingen beskjed. Ser at bilen står ute. Får et oppgitt blikk når jeg spør om den er ferdig. Enveis kommunikasjon med mekaniker. Vedkommende har vært bortpå ei lykt, parklyset fungerer nå ikke. Hele lykta må visstnok byttes. For dette skal de vel ha 7000, 8000? Spylevæske er fylt på, for dette tar de den nette sum av kr 150. Aner ugler i mosen. Venter til neste service. Tar nå Mårvik i Fossegrenda. Han fikser lykta, 42 kr for pæra. Spylevæske er fylt på, han tar 50 kr. Lurer på hvilket verksted jeg tar neste gang.
Skuffende dårlig service da jeg etterlyste manglende ladekabel i el bilen vi kjøpte for flere mnd siden. Har vært tvungen til å bruke ladekabel med husmor/ stikk kontakt å skjøteledning siden i vinter. En sur sunnmøring i butikken som mener det er vår feil at de ikke sjekket at ladekabler fulgte med da vi kjøpte bilen. Skal aldri handle bil til MotorTrade Trondheim igjen.
Jeg synes jeg får veldig god service og god oppfølging.
Hyggelig, Thomas, du er rette karen på rett plass
De bæste bilan med råeste kjøreegenskapan og komfor må oppleves EQS e det råeste æ har kjørt i mitt liv som selger på landeveien
Ikke noe i veien med servicen her i gården, men hvorfor har de Smart når de kan så lite med den. Service har jeg fått, men de vet jo f.x ikke hvordan et ryggekamera skal monteres.. heldigvis er der rimeligere aktører som nok gjør jobben som blir for vrient for Motor-Trade. Smart-bil er IKKE et smart kjøp. Du vil bare få se at du ikke var så smart allikevel, når du oppdager de upraktiske og til dels mangelfulle løsningene innvendig. Pent design, men håpløst å forholde seg til.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Motor-Trade Trondheim med offentlig transport


Rostengrenda 90 meter
1
111
15
24
45
51
53
54
71
Maskinagentur 290 meter
23
Østre Rosten 370 meter
15
45
51

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Motor-Trade Trondheim.

Trondheim bilforhandler

åpningstider, plassering. Østre Rosten 8 trondheim bilverksted kart bykart, satellitt visning. Motor-Trade Trondheim adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Motor-Trade Trondheim. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Motor-Trade Trondheim med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler