facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Carlsen Fritzøe Fredrikstad Østsiden

Carlsen Fritzøe Fredrikstad Østsiden

Info

Carlsen Fritzøe er din lokale byggevarespesialist! Vi er entusiastisk opptatt av alt som handler om dine byggeprosjekter. Store og små.

Historie

Carlsen Fritzøe
Den lokale byggevarespesialisten

Adresse: Borgarveien 13, 1633 Fredrikstad
Telefonnummer: 33 48 40 00
By: Fredrikstad
Rute: Borgarveien 13
Postnummer: 1633


åpningstider

Mandag: 06:30 - 18:00
Tirsdag: 06:30 - 18:00
Onsdag: 06:30 - 18:00
Torsdag: 06:30 - 18:00
Fredag: 06:30 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 15:00

Anmeldelser
Veldig god service, hyggelige og vennlige medarbeidere, bra vareutvalg.
Kjørte Fredrikstad rundt for å finne en spesiell list. Selgeren i hallen kastet bare et blikk og sa at den har vi. Fikk kjøpt en halv lengde. Hadde med en meter 2"4" og spurte om hjelp til å kløyve den. 0 problem! Fint med faghandel, kunnskapsrike og hyggelige mennesker.
Ikke hyggelig folk. Som sagt kommer jeg ikke tilbake
Flott butikk og hyggelige folk
Alltid super service! Her får du kappet til alle de lengder og vinkler du trenger, sånn at det bare er å dra rett hjem og sette det sammen.
En rydding og hjelpsomme betjening. Kjekt å ha i sin nærhet. Prisen ligger til kjeden sitt utvalg.
Fikk pris på xl knatterudfjellet torp på lekter 30*48 på 11 kr m. Og fikk samme tilbud på ski bygg. Men byggmakker østsiden. Fikk jeg pris på 18 kr m. Frekk personal i tif fra butikk. Kommer aldri til å handle der igjen
Akkurat som det skal være . Men ikke av de billigste
Suveren kundeservice,hadde lastet opp bilen men plank,men da jeg kom til kassa oppdaget jeg at lommeboka lå hjemme. Men en av de ansatte foreslo at jeg kunne vippse han oppgjøret for matrialene så han kunne betale i kassa.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Carlsen Fritzøe Fredrikstad Østsiden.

Fredrikstad detaljhandel

åpningstider, plassering. Borgarveien 13 kart bykart, satellitt visning. Carlsen Fritzøe Fredrikstad Østsiden adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Carlsen Fritzøe Fredrikstad Østsiden. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Carlsen Fritzøe Fredrikstad Østsiden med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler