facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Monsen Maskin AS

Info

Monsen Maskin AS
Ilaveien 97
1605 Fredrikstad

Mandag-Fredag: 08.00-17.00
Lørdag: 10.00-15.00

Historie

Monsen Maskin AS har levert maskiner, verktøy og utstyr til bruk i hage, park og skog siden 1970. I 2010 kom nye eier inn i driften. Vi skal videreutvikle butikken og verkstedet ved satsing på de samme vare- og produktgrupper som tidligere.

Produkter

Alt man trenger til Hagen, pluss masse masse mere.
Hekksaks, Jordhakker, Hageslanger, Løvblåsere, Gressklippere av mange forskjellige slag, Motorsager, ATV, UTV, tilhengere, Raker og Spader, vannpumper, strømaggregater, verneutstyr til skogsbruk og stort utvalg av led ekstralys.



"Monsen Maskin har levert maskiner, verktøy og utstyr til bruk i hage, park og skog siden 1970.I 2010 kom nye eiere inn i driften. Vi har videreutviklet butikken og verkstedet med offensiv satsning på det samme vare- og produktsortimentet som tidligere.På denne nettsiden finner du informasjon om våre produkter og aktuelle saker og nyheter innen hage, park og skogprodukter.Vårt mål er å bli din beste samarbeidspartner, det skal vi klare ved å gjøre som vi sier."
Adresse: Ilaveien 97, 1605 Fredrikstad
Telefonnummer: 69301500
on.niksam-nesnom@saerdna
By: Fredrikstad
Rute: Ilaveien 97
Postnummer: 1605


åpningstider

Mandag: 08:00 - 17:00
Tirsdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 17:00
Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 15:00


relaterte søk: monsen maskin gressklipper, monsen maskin snøfreser, monsen maskin atv, monsen minutt for minutt, www monsen maskin no, monsen på villspor
Anmeldelser
Veldig bra sted, fin betjening Min sønn trykket på min telefon først og ga en stjerne, det er ikke reelt
Har lett etter et litt «sjeldent» batteri til hagetraktor. Det hadde de selvfølgelig på lager hos Monsen! Topp, godt å vite at sånne bedrifter fortsatt finnes.
Veldig fornøyd,vannvittig go sørvis:
Imponerende god service. Helt topp. De ordner å står på. Meget fornøyd
Det et gammelt og godt drevet i familie. Godt utvalg av utstyr av maskinpark . Fint verksted som ordner vedlikehold etter kundens ønske.
Super service. Skaffer det du trenger til din Atv... Mye kule lykter til gode priser
Vanskelig å få kontakt.
Alltid hyggelig og god service å få her
Anbefaler deg produkter som dekker ditt behov. Topp service, dyktige folk og kvalitetsprodukter.
Dyktige medarbeidere som vet hva de driver med, ikke noe mersalg for salgets skyld her. Det du blir anbefalt passer til ditt behov.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Monsen Maskin AS.

Fredrikstad detaljhandel

åpningstider, plassering. Ilaveien 97 kart bykart, satellitt visning. Monsen Maskin AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Monsen Maskin AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Monsen Maskin AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler