facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Skousen Hvitevarer

Skousen Hvitevarer

Info

Skousen Fredrikstad skal være din foretrukne leverandør av hvitevarer, småelektrisk og varmepumper. Vi MATCHER LAVESTE NETTPRIS!

Historie

Velkommen innom Skousen Fredrikstad - vi matcher laveste nettpris



"I Skousen har vi mange års erfaring i hvitevarebransjen. Vi gleder oss til å gi deg personlig rådgivning, så vi sammen kan finne det helt riktige produktet til deg. Uansett om du mangler småelektronikk eller hvitevarer til et nytt kjøkken, hjelper vi deg fra start til slutt.Vi hjelper deg med levering, montering og tar gjerne med dine gamle hvitevarer. Vi har også gode finansieringsmuligheter. Vi bestiller også gjerne reservedeler, hvis du skulle ha bruk for det.Uansett hvem du er, har vi hvitevarene til deg."
Adresse: Dikeveien 27, 1661 Fredrikstad
Telefonnummer: 4721939525
ten.ttenrebif@nitramap
By: Fredrikstad
Rute: Dikeveien 27
Postnummer: 1661


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: skousen lillestrøm, skousen sarpsborg, skousen bergen, skousen rabattkode, skousen forus, billige hvitevarer på nett, skousen alnabru, skousen fredrikstad
Anmeldelser
Vanskelig og få kontakt pr. Tlf. Da man får Oslo og ikke din nærbutikk . Du får som svar at det er stor pågang og ting igjen senere , dette er bare svada . Det er ingen som betjener tlf.
Jeg fikk ordnet opp i min bestilling , da butikken hadde data problemmer ved og ikke få tilsendt en mms til meg .Ellers en topp butikk med god service
Liten og mørk butikk kan man overleve så lenge priser og betjeningen veier opp for dette. Men når man blir møtt av en person som åpner med å rakke ned på andres produkter og komme med direkte løgner om andre leverandører for å selge et produkt som tilsynelatende er meget overpriset, så har man tatt noen feil valg i markedsføringen sin.
Her er det ansatte som virkelig kan faget, fikk veldig hyggelig hjelp med å finne det som passet meg best samtidig veldig nyttig informasjon om enkelte ting jeg ikke selv visste om som jeg nå er klar over til neste gang . Her følte jeg at jeg fikk gode tilbuds priser, veldig behjelpelig betjening fra begge ansatte i butikken.
Veldig hyggelige ansatte som følger opp og informerer godt om produktene. Anbefales
Sto i kø noen timer for en maskin på godt tilbud to maskiner, noe jeg og annen tidlig i kø visste det var to stk. Det viste seg at den jeg kunne få hadde fått større transportskade inn til butikk og ikke kunne selges. Synd det ikke var mulig å få til løsning på at Miele eller butikken kunne skaffe en uskadet maskin. Fikk et tilbud på annet merke som kompensasjon, tiden får vise om Asko holder noe i nærhet av Miele kvalitet.
Veldig gode priser og helt super service
Vennlig og serviceminded personale. Svært opptatt av å finne det kunden er på jakt etter. Også gode på pris.
Kvalitet varer Med rimelige priser
Veldig fornøyd med kjøpet. Proff selgere,bra pris,levering rett hjem....
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Skousen Hvitevarer.

Fredrikstad detaljhandel

åpningstider, plassering. Dikeveien 27 kart bykart, satellitt visning. Skousen Hvitevarer adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Skousen Hvitevarer. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Skousen Hvitevarer med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler