facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Høiax

Høiax

Info

Høiax er leverandør av varmtvannsberedere, varmepumper, pressystemer og systemvarer for tappevann og gulvvarme til boliger og større anlegg.

Historie

Høiax ble grunnlagt i Fredrikstad i 1927, og er Norges eldste produsent av varmtvannsberedere. Hovedkontor og produksjon ligger også i dag i Fredrikstad. Høiax har også butikker og salgsavdelinger i Oslo, Trondheim og Bergen.

Høiax har i dag Norges bredeste produktsortiment, som dekker ethvert behov for varmt vann. Våre varmtvannsberedere har en effektiv isoleringsteknikk, som gir minimalt varmetap og dermed er svært økonomiske i bruk. Høiax varmtvannsberedere har markedets lengste garanti med 12 års reklamasjonsrett på trykktanken.

I tillegg til å ha lang erfaring med produksjon av varmtvannsberedere, har Høiax i mange år også vært systemleverandør for varmtvannsberedere, rørsystemer, vannbåren varme og varmepumper.

Høiax har inngått strategisk samarbeid med Viega, som er en av verdens ledende produsenter av blant annet pressystemer. Viegas systemverden dekker krav til komplekse utfordringer. Løsningene er grundig gjennomtenkt, svært sikre og enkle å montere.

Høiax har siden etableringen i 1927 vært pioner i enhver tidsepokes teknologiutvikling, og var på begynnelsen av 1970-tallet blant de første i verden til å produsere rustfrie trykktanker. Varmtvannsberedere i rustfritt stål tåler høye temperaturer, og er ved riktig bruk hygieniske og forhindrer Legionella-bakterier.

Høiax investerer kontinuerlig i teknologi, som muliggjør unike produksjonsprosesser og dermed også enestående produktkvalitet. En sterk forskning- og utviklingsavdeling tar hånd om alt fra utvikling av prosesser og maskiner til utvikling av nye produkter.

Adresse: Trippeveien 5, 1618 Fredrikstad
Telefonnummer: 69 35 55 00
By: Fredrikstad
Rute: Trippeveien 5
Postnummer: 1618


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: høiax varmtvannsbereder test, høiax termostat, høiax varmtvannsbereder bruksanvisning, høiax 200 express, høiax 120, høiax titanium eco 200, høiax fredrikstad, høiax bereder tilkobling
Anmeldelser
Norges ledende innen for VVS og varmtvannsbereder. Det er bare å spørre etter Henning eller Tommy og du for beste råd og teknisk support
VVS? Reis hit
Gutta krut på Oslo avd kunne lett holdt foredrag i service! Dem er uslagbare på service! Altid trevligt at komme på besök til dom!! Mvh 24T-Rörservice AS
Varmepumper og rør av meget god kvalitet
Hyggelig sted, og trivelige ansatte.
Rask og god service
Kvalitetsprodukter
Hyggelige folk,
Oversatt av Google Fungerer bra, rask lasting og lossing Original Хорошо работают, быстро загружают и выгружают
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Høiax.

Fredrikstad detaljhandel

åpningstider, plassering. Trippeveien 5 kart bykart, satellitt visning. Høiax adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Høiax. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Høiax med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler