facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Espresso House

"Velkommen til Espresso House på CC Hamar!Vi brenner for kaffe, mennesker og miljø – samt det å skape verdens beste kaffeopplevelse til verdens beste gjest.Her kan du kjøpe noe på farta, eller slå deg ned for å slappe av.Last ned appen vår for tilbud og forhåndsbestilling."
Adresse: Vangsvegen 62 , Hamar 2317, NO
Telefonnummer: 459 40 539
By: Hamar
Rute: Vangsvegen 62
Postnummer: 2317


åpningstider

Mandag: 09:30-21:00
Tirsdag: 09:30-21:00
Onsdag: 09:30-21:00
Torsdag: 09:30-21:00
Fredag: 09:30-21:00
Lørdag: 09:30-18:00
Søndag: 12:00-18:00


relaterte søk: espresso house åpningstider, espresso house stavanger, espresso house oslo, espresso house nationaltheatret, espresso house meny, espresso house grunerløkka, espresso house norge, espresso house oslo s
Anmeldelser
Lest anmeldelsene? Likner veldig på samme kafé i Ski Storsenter hvor jeg var jeg sist lørdag. Tre "ekspeditører" bak disken, veldig opptatte at hverandre. 14 bord fløt over av skrot og oppvask. Skandale. Spør meg heller, hvor er ledelsen?
Var innom for å spise lunsj, det eneste de kunne tilby meg som har cøliaki, var en kokosbolle Uakseptabelt!!
Koselig sted med hyggelig betjening. Er her ganske ofte og alltid hatt en fin opplevelse. Gode bakevarer og sandwicher. Varme drikker så vel som kalde drikker har alltid falt i smak. Aldri fått noe som jeg ikke har likt. Alternativer for vegetarianere: Har vegetarianske kaker også. Parkering: Er inne i et kjøpesenter med parkering. Tilrettelagt for personer i rullestol: Kjøpesenter er rullestolvennlig.
En av de få kafeene i Hamar hvor en får god kaffe . Men billig er den ikke.. Stedet er hyggelig, og det er alltid godt besøkt.
Dette stedet har vært utrolig dårlig så har ikke vært her på lenge. Men ga det et forsøk igjen nå. 3 ungdommer bak disken som er mer opptatt av å snakke med hverandre enn å ta i mot kunder og lage ordre. Har bestilt kaffe her uten krem før og fått med krem 90% av gangene. Fikk spørsmålet nå også, vil du ha med krem. Nei takk sa jeg. Når min frapino ble satt frem var den da med krem. Eller, faktisk kunne jeg ikke kalle det krem. Det var faktisk mer som smør. Hva faen er det dette stedet driver med? Fins det ingen ledelse eller noen som gidder ta tak i dette stedet?
Skikkelig dårlig service. Jeg har vært innom i dag 23.juni cirka kl 15 med tante mi. Det var misforståelse mellom kassa og barista selv om bestillingen av tante mi. Men tante mi fått skikkelig sjeft fra barista til hun var veldig redd. De sa ikke unnskyld heller til oss etter det. Veldig veldig dårlig service i hele livet mitt. Det var veldig dum får tante mi som er fast kunde med abonnement i Ekspreso House. Aldri kommer tilbake til Ekspreso House CC Hamar.
Jeg har vært på Espresso House Hamar noen få ganger bare grunnet at det alltid er veldig mye folk der og treg service. Det burde tas til vurdering å ha flere ansatte på jobb, man kan stå i kassen og vente 10 minutter før det kommer noen for å ta i mot bestillingen. De ansatte burde snakke høyere også slik at man forstår hva som blir sagt og man burde få en bedre oversikt over priser og bestillingen sin slik at det faktisk blir riktig det man har bestilt.
Beste kaffe i byen Trenger mer ansatte på vaktMat: 5/5
Mandag 13/2 kl 10:30 kjøpt jeg varme drikke,men ble servert stede nesten kald drikke. spurte en kvinne ansatt om å få varme drikken?? deretter gikk hun til en annet som var i kjøkkenet og måtte gjenfortelle meg hva som er galt med drikken svare ble at de lo og mene at drikken er varme nok. har aldri sett noe som er så barnslig som dam respektløs!!!
Jeg snudde kjapt da jeg så at wn Chai Latte koster 66 kr. Den koster 57 på EH i Oslo! For ikke å snakke om 43 kr på EH i Sverige. For et år siden kostet dette under 50 kr i Norge. Jeg skjønner at vi har inflasjon men dette er langt over Kpi. Noen må si stopp
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Espresso House.

Hamar kaféer & kaffebarer

åpningstider, plassering. Vangsvegen 62 kart bykart, satellitt visning. Espresso House adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Espresso House. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Espresso House med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Distrikt 23 Distrikt 23 260 meter God stemning og om du ikke ønsker å ta helt av nede på Sebs så er Distrikt helt perfe...
Café Gravdahl Café Gravdahl 342 meter Vakkert interiør og servicen var utmerket! Vi ses snart igjen! Takk for alt!
Kai & Mattis Café Kai & Mattis Café 360 meter
Tante Gerda Tante Gerda 384 meter Koselig kafé med hjemme-i-stuen-din-atmosfære. Deilig kyllingsuppe med litt kick og h...
Larsen Larsen 419 meter Koselig sted men det tar alt for lang tid å både få bestilt og få det man bestiller. ...
Professo Professo 423 meter
Café Valuta Café Valuta 610 meter Veldig god mat. Luftig og fine lokaler. Hyggelig betjening og priser. Maten kom raskt...
Kafé Torp Kafé Torp 3 km Kafe Torp er en veldig hyggelig kafé langs bredden av Mjøsa, med sitteplass både inne...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler