facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Larsen

Larsen

Info

dame og herreklær, interiør, kafé, kaffebar og bakgård

Historie

Åpningstider:
Mand-onsd 10-18
Torsd 10-20
Fred 10-18
Lørd 10-17
Sønd 10-16 (kun kafeen og kaffebaren)

Larsen er en butikk og kafe med bakgård, som ønsker å være et sted hvor alle kan trives!
Vi selger dame og herreklær, interiørvarer, bøker og delikatesse fra nær og fjern, og vi huser kaffebaren Professo som selger håndbrygg og espresso, og så har vi Larsen kafeen som selger sandwicher, foccacia, wraps, suppe og pai fra lokale produsenter, kaker og masse ulike varme og kalde drikker.

Ellers:
Vi har quizkveld den andre torsdagen hver måned,
Vi har noen intimkonserter gjennom året,
lokalet inne og bakgården kan leies til selskaper på kveldstid,
møterom i 2.etg kan leies på dagtid, med projektor om ønskelig,
vi arrangerer stort julemarked den siste helgen i november hvert år,
vi arrangerer Loppemarked i Strandgata en gang hver mnd i sommerhalvåret.

Vi åpnet dørene 08.08.2012, og holder fortsatt koken.
Vi håper du trives hos oss,
Hjertelig velkommen!"Larsen er en koselig butikk og kafe med god atmosfære. Her kan man nyte god spesialkaffe laget av dyktige baristaer, handle interiør eller klær, eller kun nyte et friminutt i vinduet og kjenne på bypulsen utenfor. Her trives yngre og eldre, og alle er velkommen!"
Adresse: Strandgata 53 , Hamar 2317, NO
Telefonnummer: 413 27 903
on.ramahnesral@tsop
By: Hamar
Rute: Strandgata 53
Postnummer: 2317


åpningstider

Mandag: 10:00-18:00
Tirsdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-20:00
Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-17:00


relaterte søk: larsen hamar, larsen hamar åpningstider, larsen restaurant, larsen skiskyting, restaurant larsen meny, larsen biathlon, larsen hamar meny, larsen skiskyttergevær
Anmeldelser
Koselig sted men det tar alt for lang tid å både få bestilt og få det man bestiller. Effektiviteten er lik null på de ansatte… skjer hver gang jeg er der. Veldig synd at en må beregne en time på å få en kaffe
Sitteplassene føles litt trangt når det er folksomt der. Jeg bestilte smoothebowl men de jeg var der med hadde spist opp maten før jeg fikk min mat. Men maten var veldig god.Mat: 5/5
Så deilig mat og veldig trivelig sted. Veldig hyggelig personalet med godt humør
Veldig koselig kafé, dro innom Hamar på vei hjem fra fjellet. Kult interiør basert på gjenbruk, masse fint nips, kvalitets kaffe og mat.
Alltid innom Larsen når vi er i HamarFantastisk atmosfære, kaffe og service
Fantastisk kaffe og gode sandwicher!Mat: 5/5
Koselig og mye bra. Veldig god kaffe. Dessverre lager de veldig mye smoothiebowl som bruker blender som bråker slik at det er vanskelig å høre hva man sier. Burde laget denne på kjøkkenet.
Dagens suppe med godt brød og smør nytes her hver gang vi tar turen innom Hamar. Lun og god atmosfære inne, er du heldig er det noen som spiller på pianoet som står i lokalet. Ute er det stor bakgård hvor du finner plass enten du vil sitte i solen eller skyggen.
Blide folk som jobber der, god kaffe og et generelt hyggelig miljø. 5 stjerner hvis det hadde vært noen flere sitteplasser, blir litt trangt, men det er vel det som skjer med populære steder?
Gode stoler, koselig atmosfære. Ganske unikt konsept med kafe og klesbutikk i samme lokale. Vi var en gruppe som dro dit for å studere og løse gruppeoppgaver og det funket velig bra. Ok kaffe hadde de også :
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Larsen.

Hamar kaffe og te

åpningstider, plassering. Strandgata 53 hamar ınteriørdesign kart bykart, satellitt visning. Larsen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Larsen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Larsen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler