facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tante Gerda

Adresse: Strandgata 35 , Hamar 2317, NO
Telefonnummer: 482 48 741
By: Hamar
Rute: Strandgata 35
Postnummer: 2317


åpningstider

Mandag: 10:00-17:00
Tirsdag: 10:00-17:00
Onsdag: 10:00-17:00
Torsdag: 10:00-17:00
Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: 10:00-17:00
Søndag: 10:00-17:00

Anmeldelser
Koselig kafé med hjemme-i-stuen-din-atmosfære. Deilig kyllingsuppe med litt kick og hjemmebakt brød; neste gang må ostekaken prøves.
Så utrolig hyggelig bevertning og god mat! Hyggelig stemning. Gulerotkaken er MAGISK!
For min del så var lokalet litt smått. Jeg viste ikke om jeg skulle gå ifra tallerken på bordet eller sette det et sted. Atmosfæren er preget at forskjellige møbler som gir det et preg av særlig hjemmekos. Veggene er fyllt med bilder fra forskjellige artister som utstilles og selges. Dette er veldig fint for de lokale artistene, samt den lokale foreningen. Maten som jeg bestilte var hjemmelaget og velsmakende. Ikke noe å bemerke på maten. Personalet var hyggelig og imøtekommende når vi kom inn i lokalet. Det som trekker ned for min del må være størrelsen på lokalet. For min del ble det litt i det minste laget, men det vil ikke si at jeg ikke kommer tilbake. Jeg ville prøvd å styrt unna tidene når det er flest folk der.
Elsker atmosfæren og interiøret! Veldig avslappende, kan bare sitte der og nyte en kopp te mens man snakker med en venn eller lignende. Det eneste som trekker ned er prisen, litt for dyrt for en fattig student
Servitøren forstod visst ikke min vestlandsdialekt. Suppen jeg fikk, var bestilt som en kremet kylling suppe, det jeg fikk var det kylling i, men kremet var den ikke. Det var en usmaklig rosa sprukket gugge, som klarte å smake verre en hvordan den så ut. 1 Stjerne for at de holder åpent
Hyggelig og enkelt. Kjempehyggelig betjening. Rimelig og god suppe. Grei kaffe. I stor grad det meste innenfor dørene kan kjøpes. Fin bakgård med scene og direkte inngang til nabogården med Gullkorn ølbar. Tante Gerda serverer ikke alkohol.
Trivelig café med sjarm og sjel. Serverer gode supper og annen mat som passer til lunch. Hyggelog bakgård uten støy fra trafikken og god service.
Utrolig koselig, utrolig koselige folk som jobber her og utrolig god mat! Suppa! Vet at mange etterlyser alkoholservering her, men det er mer enn nok av steder som serverer det her på Hamar hvis man skulle trenge det.
Kjempehyggelig kafé i Hamar. Flott bakgård. Veldig god service, og bra utvalg av mat og drikke. Definitivt en av favorittene i Hamar
Hjemmekoselig både inne og ute, god mat og forholdsvis rimelig. Kaka var også fristende og deilig. Bakgården er forbundet med Røhnegarden som er blitt pusset opp til opprinnelig stand. Verdt et besøk, eller mange besøk.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Tante Gerda.

Hamar konsertlokaler

åpningstider, plassering. Strandgata 35 hamar kaféer & kaffebarer kart bykart, satellitt visning. Tante Gerda adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Tante Gerda. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Tante Gerda med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Kafé Torp Kafé Torp 3 km Kafe Torp er en veldig hyggelig kafé langs bredden av Mjøsa, med sitteplass både inne...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler