facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kafé Torp

Kafé Torp
"Kafeen er åpen i påsken!Lokalet leies ut til grupper og selskaper. For mer informasjon kontakt [email protected]"
Adresse: Strandvegen 172 , Hamar 2316, NO
Telefonnummer: 911 03 758
By: Hamar
Rute: Strandvegen 172
Postnummer: 2316


åpningstider

Onsdag: 12:00-16:00
Torsdag: 12:00-16:00
Fredag: 12:00-16:00
Lørdag: 12:00-16:00
Søndag: 12:00-16:00


relaterte søk: kafe torp hamar, torp legesenter kafe
Anmeldelser
Kafe Torp er en veldig hyggelig kafé langs bredden av Mjøsa, med sitteplass både inne og ute. Men det viktigste er at de har helt utrolige bakverk! Du finner ypperlige kanelsnurrer og kaker, men spesielt har de en del gamle og klassiske sorter som masarin og franske bakverk, som er helt nydelige. Sitt ute mellom furuene og ta livet med ro.
En idyllisk perle, beliggende vakkert til ved Mjøskanten. Den blir nå drevet på dugnad av Hamar Janitsjarskole og har kun åpent i helger, høytidsdager og sommerferie. Godt med uteplasser og greit utvalg i kaker, vafler, foccacia, is, kaffe og kaldt drikke til hyggelige priser. Absolutt verdt et besøk.
Ujålete og fantastisk hyggelig Med de beste kakene i byene, og supper som metter en hel dag!
Hyggelig kafe like ovenfor stranda med utsikt over Mjøsa. Gode lunsjalternativer og mange forskjellige kaket. Jeg spiste kyllingsalat og sjokoladekake. Veldig godt. Fine sitteplasser ute og fint lokale inne. Anbefaler et besøk her i flotte omgivelser og rolige områder.
Ufin og sur eier. Vært der mange ganger, samme ufine tone og holdning hver gang. Man føler seg rett og slett uvelkommen. Kort åpningstid, selv på solfylte dager. Får ikke bruke toalettet selv om man har brukt tusenvis av kroner der. Vi er mange som bokkotterTorp kafé, og det med god grunn. Styr unna!!!
Veldig god mat, anbefales på det sterkeste
Hyggelig betjening og kaffe, deilig vær, fint å sitte ute. Mvh LMØ
Koselig kafé med deilige smørbrød og kaker. Nydelig å sitte ute og se på Mjøsa.
Landlig kafé ved Mjøsa's strand i naturskjønne omgivelser. Det er benker og hengekøyer i hagen,og kort veg til badeplass. Serveringen er enkel, men god . Anbefales for en god siesta.
Enkle, delikate småretter og noe søtt. Ikke bredt utvalg, men gode smaker og svært rimelige priser! Anbefales
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Kafé Torp med offentlig transport


Strandvegen 172 30 meter
B25
Fjordgløttvegen 180 meter
B25
E.J. Berghs veg 350 meter
B21
Oline Holtmons veg 390 meter
B21
Kornsiloen 440 meter
B21

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Kafé Torp.

Hamar kaféer & kaffebarer

åpningstider, plassering. Strandvegen 172 hamar kaffe og te kart bykart, satellitt visning. Kafé Torp adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kafé Torp. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kafé Torp med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler