facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Jacob Aall Brasserie & Bar

Jacob Aall Brasserie & Bar

Info

Jacob Aall Majorstua

Historie

Brasserie & Bar

Adresse: Bogstadveien 64 , Oslo 0366, NO
Telefonnummer: 22 59 80 20
on.llaabocaj@autsrojam
By: Oslo
Rute: Bogstadveien 64
Postnummer: 0366


åpningstider

Mandag: 11:00-23:30
Tirsdag: 11:00-23:30
Onsdag: 11:00-23:30
Torsdag: 11:00-23:30
Fredag: 11:00-01:00
Lørdag: 11:00-01:00
Søndag: 12:00-23:30


relaterte søk: jacob aall brasserie & bar bergen, jacob aall oslo, jacob aall aker brygge, jacob aall grunerløkka, jacob aall majorstua, jacob aall lillestrøm, jacob aall milkshake, jacob aall aldersgrense
Anmeldelser
Fantastisk god mat! Skulle gjerne tipset kokken. Men dårlig service, servitører som ler av deg "bak" ryggen din. Du legger igjen tusenvis, men de har ikke sagt et ord som fortjener det. All honnør til de som lager den gode maten.
Jeg synes matrettene bare blir mindre og mindre. Vi har spist jevnlig her i over 15 år og egentlig vært fornøyd, men nå må jeg bare si at vi er skuffet. Vi er ikke storspisere, men spiser normale mengder med mat. Vi opplevde dessverre i dag å gå derfra sulten. Hamburgeren er liten og salatene har krympet. Det serveres ikke brød til salatene - noe de bør gjøre. Skjerp dere! NB! Litt tungvint å kommunisere med enkelte av de ansatte på grunn av språkvansker og "dårlig syn" de ser rett og slett ikke gjestene sine
Jeg bestilte "fish & chips", det var i det minste rettens navn. På menyen burde det bare stått "Chips" med undertekst: "Kan inneholde spor av fisk." Når kvalifiserte femti gram med fiskekroketter for å være hovedbestanddelen i fish & chips? Til Jacob Aalls forsvar smakte det fint lite av krokettene, så det hadde vel strengt talt ikke gjort stor forskjell om det hadde ligget et dusin av dem på tallerkenen... Da jeg fremførte kritikken til kelneren, smilte han og sa "Du er langtfra den eneste som har kritisert fish & chipsen vår", før han - absurd nok - tipset meg om et par andre retter han også hadde fått dårlig feedback på. Kelneren skal forøvrig ha for sitt optimistiske vesen da han - 10 sekunder etter dette intermezzoet - hentet frem betalingsterminalen og oppfordret meg til å taste inn totalbeløpet, i den tro at det ville avvike fra pålydende. PS: Hansa'en smakte forøvrig Hansa. Sannsynligvis en av byens dyreste, men ellers umiskjennelig Hansa.
Trivelig betjening og et hyggelig lokale trekker opp, men dessverre ikke spesielt god burger. Svært tørr og overstekt. Burde legge litt mer energi i å få burgeren saftig og smakfull.
Vi var en gjeng på 8 stykker som bestilte bord til kl. 19, lørdag 28 mars. vi var 4 vennepar. Vi ble ført til bordet og det var greit. det gikk sikkert 5-10 minutter før vi fikk menyene og ble spurt om hva vi skulle drikke, da spurte en av oss om vi kunne få se på menyen, da svarer den svenske servitøren, har dere ikke fått den ennå. Nei det har vi ikke. Så fikk vi menyen og bestilte litt vin og øl, vannet vi fikk til vinen var varmt og i beste fall lunket. Vi bestilte Tapastallerken for to personer den kom faktisk innen rimelig tid, men samtidig så var det hår i maten. Vi sa i fra og forventet å få noe avslag på prisen, da henne svarer at jeg som fikk hår i maten, kunne kun få en kopp kaffe, da sa jeg at jeg ikke drikker kaffe, da kan du heller få litt ekstra brød. Vi synes dette er veldig tragisk og kommer ikke til å dra på Jacob Aall Brasserie og Pub på Aker Brygge igjen.
Vi spiste lunsj der på en tirsdag og kom tidlig. Dermed var det god plass og vi fikk raskt det vi skulle. Maten var helt OK og lokalet bra. Men da det var tid for å betale og gå tok det jammen sin tid. Da virket det som servitørene var mer opptatt av hverandre enn av kundene og når vi endelig fikk regningen smatt vår servitør av gårde så fort at vi ikke fikk levert kortet. Dermed ble det ny venting. Jeg håper dette ikke var normalen på stedet.
Tok lang tid før maten var på bordet, så forventet at den skulle være ekstra god. Fikk to små «hjortestykker» og litt potet. Altfor godt stekt. Kommer dessverre ikke tilbake.
Kjapp bordplassering til en lunsj. Egen lunsj meny. Maten var velsmakende med en nydelig hjemmelaget majones. Kyllingfileen stekt slik at den er myk, mør og velsmakende. Colaen kunne vært kaldere, så mann slapp isbitene. Ikke nødvendig med plastsugerør. Flotte nyrestaurerte toaletter unisex.
Meget rask servering, god mat og veldig hyggelig og serviceorientert betjening. Til tross for at det var nesten helt fullt kom menyen på bordet mens vi satte oss, drikke var servert etter et par minutter. Store og velsmakende porsjoner, hit drar jeg gjerne flere ganger!
OK spisested på Majorstua. Reserverte bord til lunsj for 10 personer. Spiste burgere og Club sandwich. Litt småsurr med bestillingen ved bordet, men alle fikk til slutt det de skulle ha. Mulighet for reservasjon på nett og søknad om faktura for bedrifter.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Jacob Aall Brasserie & Bar.

Oslo barer

åpningstider, plassering. Bogstadveien 64 oslo brasserier kart bykart, satellitt visning. Jacob Aall Brasserie & Bar adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Jacob Aall Brasserie & Bar. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Jacob Aall Brasserie & Bar med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
The Broker The Broker 381 meter Veldig koselig utested, med svært hyggelig betjening, samt god mat og godt drikke.
Bokcaféen Bokcaféen 475 meter
Brasserie Blanche Brasserie Blanche 778 meter Bra mat og bred meny. Servitøren overselger drikkevarer. Skulle absolutt selges oss e...
Flyfisher Pub Flyfisher Pub 901 meter Veldig hyggelig liten pub ovenfor Bislett. We'll be back.
Mabou Mabou 1 km Veldig dårlig! Sky unna om du ikke absolutt må ha et vannhull. De lurer deg med glass...
Lorry Lorry 1 km God mat i en hyggelig avslappet atmosfære
Samfunnet Bislet, Studentersamfunnet Samfunnet Bislet, Studentersamfunnet 1 km Fantastisk stundetbar med bra musikk, kule bilder, kjempe god stemmning og utrolig lo...
Kafé Oslo Kafé Oslo 1 km Grei mat. Men treig service. Vanskelig kommunikasjon. Vanskelig å få bestille når man...
Kjellern Kjellern 1 km UiO og Blinderns aller beste studentbar? Uten tvil! Hjemmekoselig, lowkey og laidback...
Brasserie Ouest Brasserie Ouest 1 km Vi var et følge på 4 personer som satte oss til bords lørdag kveld i en halvfull rest...
BA53 Bar BA53 Bar 1 km
Bar Django Bar Django 1 km Koselig plass med lun atmosfære. Gøy å kikke på folkelivet i Birkelunden fra barkrakk...
Tiffani Café Tiffani Café 1 km Koselig bar med nydelig location på hjørnet i Skovveien / Behrens gate. Ettermiddagss...
Pinas Pinas 1 km Helt OK Fillipinsk mat. God service. Noen retter må justeres litt synes jeg, men vil ...
Mares Brasserie og Vinbar Mares Brasserie og Vinbar 1 km Spiste en meget god skrei og en nydelig dessert. Veldig hyggelig service.
Henriken Henriken 1 km Veldig intimt sted med plass til ca 50 stk. Hyggelig betjening men mye av det som sto...
Godt Innafor Godt Innafor 1 km 117kr for en rå ustekt kanelbolle og en dårlig kakao. Elendig service.
Rouleur Rouleur 1 km Hyggelig sted, men servitøren virket totalt uinteressert i bestillingen vår. Bestilte...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler