facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for L'ardoise

L'ardoise
Adresse: Thereses gate 20 , Oslo 0354, NO
Telefonnummer: 413 78 169
By: Oslo
Rute: Thereses gate 20
Postnummer: 0354


åpningstider

Mandag: 12:00-00:00
Tirsdag: 12:00-00:00
Onsdag: 12:00-00:00
Torsdag: 12:00-00:00
Fredag: 12:00-00:00
Lørdag: 12:00-00:00
Søndag: 12:00-18:00

Anmeldelser
Hyggelig men uerfaren, usikker servitør som dessverre ikke har fått opplæring nok enda. Maten var god, men små porsjoner. Vi spiste duck breast, som kun nok til å stilne sulten til en 55 kg kvinne. 80 kg mann måtte dog dessverre finne noe annet å spise etter besøket.
Nydelig mat. Flott lokasjon. Svært serviceinnstilt personale. Est recommandé!
Nydelig mat! Hadde bryllupet der, og de laget en magisk aften for oss! Fantastisk og personlig service, ekte gourmetmat og utrolig god stemning. Et minne for livet! Gleder meg til å spise der igjen!
God mat. Litt dårlig utvalg av vin på glass, men bra glass champagne. En god vinmeny for øvrig, men ikke det største utvalget. Men det likte jeg egentlig, fordi den franske vinen de hadde på flaske var bra. Forrett og hovedrett var utsøkt. Desserten i overkant søt for min smak. Trekker dem også for å være utsolgt for flere retter tidlig i kvelden, herunder dagens hovedrett.
Ekte fransk restaurant i Oslo! Veldig god mat, hyggelig servering og koselig lokale. Glemmer litt at man er i Norge.
Det var en original vri på maten med mye innslag av sjømat. Fin og dempet stemning i lokalet.Mat: 4/5
En nærmiljørestaurant med genuin fransk atmosfære. Stedet er både restaurant, vinbar og konditori. Bakevarene holder svært høy kvalitet. Spesielt kreative er de med makroner, som serveres både i salte og søte varianter. Middagsmaten som serveres er også god. Servitørene har god kunnskap om maten og vinen som serveres.
Vi har akkurat kommet hjem etter en svært hyggelig 65-årsdag som.ble feiret med deilig mat, nydelige viner og god musikk i et lukket selskap. Selv om alt smakte godt føler jeg behov for å fremheve de fantastiske dessertene. Rett og slett grunn god nok til å vi kommer til å få flere kalorier rundt hoftene i nærmeste fremtid. ;- Betjening var svært hyggelig og serviceinnstilt.
Min partner var fornøyd med duck breast, så jeg skal være generøs og øke til 3 stjerner. Men flere ting trakk opplevelsen ned: Vi fikk ikke noe drikkekart/fant ikke dette i menyen. Litt skuffende utvalg av kun 2 ølsorter og ikke noe på fat. Vi fikk en forret som ikke var bestilt. Usikker på om vi betalte for dette eller ikke, fordi vi fikk aldri en regning. Servitøren kom med kortmaskin og et inntastet beløp. Hva vi betalte for - og hva tingene kostet - forblir et mysterium? Forreten - Three oysters, skjult i denne var en bit av et blåskjellskall? som mitt følge uheldigvis bet ned på. Maten var kald. beef brisket - Maten var kald men sausen var varm. Usikker på om dette var hensikten men ihvertfall ikke til min smak. Det var rett og slett for mye flesk på biffen, gjort verre at det var en ganske liten porsjon. Satt ikke igjen med mye. Grønnsakene du nevner var vel bare gulrøter, kan ikke huske noe mer. Sausen var god++ men - poteter, gulrøter og et dårlig stykke kjøtt, i små porsjoner til 419 kroner var i alt en skuffelse. Kun sausen satt smak. Den kalde maten var flat. Må skyldes korona i ganen, som du sier? ; For å oppsummere var jeg ikke imponert over råvarene, og jeg liker ikke kald biff. Liker heller ikke overraskelser - i form av spisse skallbiter skjult i sausen. Og vi ønsker ikke å henge ut servitøren, for han var en hyggelig gutt. Men kanskje litt distré den dagen :- Hilsen Espen
Utrolig fint sted : masse fine krim krams rundt på veggen for å fortelle historien om fransk kultur. Masse godt på menyen som frister. Det ble bare hovedrett og 3 dessert til meg og min kone. Vi tok kontakt med kjøkkenet, grunnet graviditet. Fikk hjelp fra de : så fant noe å spise . Kan anbefale beef brisket! Og brioche desserten.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon L'ardoise.

Oslo vinbarer

åpningstider, plassering. Thereses gate 20 oslo fransk kart bykart, satellitt visning. L'ardoise adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på L'ardoise. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om L'ardoise med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Cru Cru 615 meter
Pascal Pascal 655 meter
Brasserie Blanche Brasserie Blanche 777 meter
Baker Hansen Baker Hansen 920 meter
Lorry Lorry 967 meter
The Pub The Pub 995 meter
Ma Poule Ma Poule 1 km
Galopin Galopin 1 km
Chez Colin Chez Colin 1 km
À L'aise À L'aise 1 km
Eff Eff Eff Eff 1 km
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler