facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for À L'aise

À L'aise
Adresse: Essendropsgate 6 , Oslo 0368, NO
Telefonnummer: 21 05 57 00
By: Oslo
Rute: Essendropsgate 6
Postnummer: 0368



relaterte søk: a l'aise anmeldelse, Michelin Oslo, Beste restauranter Oslo, Essendropsgate, Middagstips Oslo, Restaurantanmeldelser Oslo, Oslo - Tripadvisor, Restaurant Oslo sentrum
Anmeldelser
Hvis du leter etter et deilig og rimelig måltid, vil du definitivt sjekke ut A'L'aise. Restauranten tilbyr et bredt utvalg av menyelementer, som alle er tilberedt til perfeksjon. Jeg likte spesielt kyllingparmesanen og hvitløksbrødet. Tjenesten var også utmerket; servitøren vår var veldig oppmerksom og imøtekommende. Totalt sett hadde jeg en flott opplevelse på A'L'aise og vil anbefale det til alle som leter etter et godt måltid.
Vi var innom her som et herlig avbrekk under pandemien. Lun og god stemning i lokalet og servitøren gjorde sitt for at kvelden ble fin. Det meste på Prestigemenyen var fortreffelig, og Lofoten skrei ceviche var en innertier. Alkoholfri drikkemeny var en positiv overraskelse der Villbrygg Skog 03 ble favoritten.
Sjøkrepsen med bisque var fantastisk! Rød grøt med fløte var den beste desserten, fløyelsmyk og god smak av norske bær! God service, gode smittevern-rutiner. Vi følte oss godt ivaretatt hele kvelden
Jeg var på A L'aise i desember 2020, og det var utrolig deilig å få en 5-stjerners opplevelse, med ypperlig service og mat, midt i pandemien. Jeg skulle ønske jeg også hadde fått smake på vinmenyen, men maten stod sterk alene og det var spennende å prøve juicemenyen. De er absolutt på den dyrere siden av fine dining i Oslo, men verdt et besøk.
En helt glimrende opplevelse. Vi var fire personer som spiste her i går. Jeg måtte ringe i siste liten og flytte bordbestillingen fra 1930 til 2100 som følge av et kansellert fly. Det var ikke noe problem i det hele tatt. Samboeren min og jeg kom tidlig og ble tatt godt imot av hovmesteren og fikk anbefalt en svært god champagne. Da hennes foreldre kom litt over kl. 21 gikk vi rett på sak, og valgte smaksmenyen, men egen vin: en god, tørr hvitvin jeg ikke husker navnet på og en Chateau Batailley 2012 som vi holdt oss til resten av kvelden. Den ene retten etter den andre var utsøkt både i smak og presentasjon. Servicen er den beste jeg har hatt sammen med Statholdergaarden. Portvinen jeg fikk anbefalt til osten var fabelaktig. Vi satt til godt over midnatt, og selv om vi beklaget oss etter hvert som vi til slutt var de siste i lokalet ble vi betrygget med at alt var i skjønneste orden, og at det bare var hyggelig at vi nøt besøket vårt. Dette er et av de aller beste restaurantbesøkene jeg har hatt, og vi kommer garantert tilbake. Hatten av for hele personalet som ga oss en virkelig fin kveld.
Canard à la presse - FOR en høydare :-D Jeg skal ikke på noen måte skryte på meg å være noe i nærheten av en "Foodie", men kona og jeg har jo besøkte noen fine restauranter i vårt liv. Så med det som sammenligningsgrunnlag vil jeg si at retten Canard à la presse er det absolutte kuleste jeg har vært med på i matverden. Jeg vet at vi mennesker stort sett har en tendens til å glemme ting vi har opplevd takk til Facebook ol. som hjelper oss å huske!, men jeg kan ikke tenke meg at jeg kommer til å glemme dette noen gang …eller har jeg opplevd noe like kult som jeg har glemt? For de som kanskje ikke har hørt om dette, men har lyst å lære litt om det, så finnes det flere klipp på YouTube som man kan sjekke ut. Men prinsippet er at en hel and blir tilberedt på kjøkkenet, for så å bli tatt med ut i restauranten, skåret opp og dandert på tallerkenene. "Restene" av anda skrotten om du vil blir så presset sammen i en fantastisk anordning, og væsken som er resultatet av denne prosessen blir det laget saus av. Ute i restauranten! Det å sitte ved sitt tildelte bord i en fantastisk restaurant som À L'aise, og se på at kjøkkensjefen, stående rett ved siden av deg, kokkelere på denne måten er rett og slett en ekstrem opplevelse som jeg unner alle minst én gang i livet. Det er klart mye kommer an på hvem kokken er i en slik situasjon, men vi var så heldig at det var Mr. Jepsen ikke helt tilfeldig selvsagt – og han er jo alltid smørblid og gir alltid masse av seg selv. Nå hadde kjøkkenet satt sammen en stor meny for oss med bla. kaviar jeg elsker kaviar!, andelever, vaktelegg, morkel nettopp ankommet fra Frankrike, oster og selvsagt en av kunstverkene til Aleksander, og alle retter var som alltid utsøkte og perfekt akkompagnert av nydelige viner tusen takk til Natalie som også alltid tar seg god tid til å prate om både viner og annet. Så selv om anda egentlig var måltidets høydepunkt, var hele pakka med på å gjøre denne kvelden helt perfekt. Igjen. Slikt et måltid på en helt vanlig onsdag er nesten for drøyt… Vel - nå har det gått ca. ett døgn siden dette skjedde - og jeg smiler fortsatt. Tusen hjertelig takk til dere alle!
Utrolig flott opplevelse. Merkelig at de ikke har fått stjerne ennå. Skal definitivt tilbake.Mat: 5/5
Beste restauranten jeg har vært på i hele mitt liv. Feiret bursdagen min her og fikk mange hyggelige overraskelser. Maten og drikken er spektakulær.
Flott opplevelse. Hærlig atmosfære, vakkert lydnivå. Flott presetasjon av rettene med vinene. Hadde de hatt en ekstraordinært opplevelse i single glass, hadde de nådd helt opp.
Ingen alkoholfri øl på menyen. Skuffende. Superfancy restaurant med meget god service. Maten var god, men ingen stor opplevelse.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon À L'aise.

Oslo fransk

åpningstider, plassering. Essendropsgate 6 kart bykart, satellitt visning. À L'aise adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på À L'aise. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om À L'aise med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler