facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Herregårdskroen

Herregårdskroen

Info

Herregårdskroen - Et møtested i Frogerparken!

Historie

Herregårdskroen er en sommeråpen restaurant som ligger rett bak Frognerparken Café, i samme bygg som Oslo Bymuseum, Frogner Hovedgård.

Herregårdskroen åpnet i 1960 og er et pustehull fra byens kjerne, vakkert omkranset av parken, store trær og Frognerdammen.

Alle ansatte ser fram til en lang og varm sommersesong, med mye god mat og godt drikke!

Kom innom og opplev selv!

Adresse: Frognerveien 67 , Oslo 0266, NO
Telefonnummer: 22 43 77 30
on.neorksdraagerreh@tsop
By: Oslo
Rute: Frognerveien 67
Postnummer: 0266



relaterte søk: herregårdskroen meny, herregårdskroa åpningstid, herregårdskroen anmeldelse, frognerparken cafe, herregårdskroa 2018
Anmeldelser
Helt greit, god mat men litt dyrt kanskje.
Dessverre ingen lavere terning, ellers hadde de fått det, dårligste pizza jeg noen gang har spist, tørr, smakløs og dyrt. Ligg unna Herregårdskroen.
Strålende plass å spise lunsj etter sightseeing i Frognerparken. Finn utsikt til parken. Vi prøvde skagenrøre smørbrød og kyllingsalat. Litt stive priser, siden dette er en kro og ikke en bedre restaurant, men verdt det grunnet beliggenheten og atmosfæren.
Rett og slett veldig skuffende. Servitøren var hyggelig, men maten var elendig. Tørre fries og smakløs biff. Pasta bolognessen var ikke som man skulle forvente når man går ut å spiser, lite smakfull. Laksen var godt stekt og grønnsakene var gode, men som med alt annet som ble servert her så var det smakløst.
Super bra servering! Super god mat! Super hyggelig personale! Både barn og hund fikk is og godteri etter maten! Anbefaler!
Stemning som er uslåelig, Den Gamle Frogner Hovedgaard. Best i deilig solvær hvor man nyter varmen, parken, praten, maten. Bra meny, variert.
Bestilte Moulles frittes. Tørre overfriterte fries som jeg tipper kom fra en frysepose. Aioli ble servert i en meget liten porsjon i et tynt og høyt plastglass. Dårlig match med korte og kjipe fries. Tok rundt 15 minutter fra vi satt oss til drikken var på bordet. I min mening er dette en turistfelle og ingen ting annet.
Vi hadde fått bekreftet bordbestilling pr epost og sms til 12 personer i Larsstuen inne den 4.mai. Møtte opp og fikk høre at det var stengt og lagt ut her på facebook. Ingen melding til oss. Ble en tur til Majorstuen i stedet, og bestiller ikke på Herregårdskroen neste gang.
Blåskjellene var nydelig. Barna spiste deilig pizza og de hadde glutenfrie alternativ. Hyggelig og rask servering og god service fra daglig leder! Anbefales!
Forferdelig sjef/daglig leder som kjefter og kaster ut de gjestene han ikke liker. Vi var b.l.a vitne til en episode i fjor hvor en ung kvinne ble skjelt ut og dratt ut av resturangen av denne bøllen. Håper han forsvinner asap! Vi kommer ikke tilbake så lenge den bøllen jobber der.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Herregårdskroen med offentlig transport


Frogner plass 260 meter
12
Frogner plass 320 meter
12N
20
Vigelandsparken 320 meter
12
Vigelandsparken 320 meter
12N
20

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Herregårdskroen.

Oslo fransk

åpningstider, plassering. Frognerveien 67 oslo skandinavisk kart bykart, satellitt visning. Herregårdskroen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Herregårdskroen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Herregårdskroen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
À L'aise À L'aise 521 meter Hvis du leter etter et deilig og rimelig måltid, vil du definitivt sjekke ut A'L'aise...
Lofotstua Lofotstua 662 meter Fantastisk god mat og drikke med meget koselig servitør. Anbefales
Brasserie Ouest Brasserie Ouest 676 meter Vi var et følge på 4 personer som satte oss til bords lørdag kveld i en halvfull rest...
Kolonihagen Kolonihagen 725 meter
Bølgen & Moi Briskeby Bølgen & Moi Briskeby 780 meter Helt fantastisk service. Perfekt for hundeeiere og hund. Fortjener en 5 for mat, serv...
Perrongen Sports Pub Perrongen Sports Pub 870 meter Lokalpub med sport på storskjerm og interiør preget av fotballeffekter. Helt grei og ...
Den Gamle Major Den Gamle Major 884 meter Man kan ikke kalle seg «gastropub» når maten er så dårlig som dette. Bestilte pinnekj...
Frogner Bistro Frogner Bistro 1 km Fantastisk mat. Kompakt men allsidig meny. Anbefaler blåskjell og fiskemenyen. God s...
Galt Galt 1 km Helt fantastisk. Veldig god mat og vin! Anbefaler vinpakken som komplimenterte maten ...
Bokbacka Bokbacka 1 km God mat og hyggelig service. Kanskje ikke så spennende de retter en fikk, som da jeg ...
Cru Cru 1 km Har nytt et par glass vin ute i sommervarmen kommer tilbake en annen gang for å prøve...
Brasserie Blanche Brasserie Blanche 1 km Bra mat og bred meny. Servitøren overselger drikkevarer. Skulle absolutt selges oss e...
Hos Thea Hos Thea 1 km Det skal mye til for å gi en bedre service enn hos Thea. Personlig og profesjonelle. ...
Lorry Lorry 2 km God mat i en hyggelig avslappet atmosfære
Kristines Franske Fristelser Kristines Franske Fristelser 2 km Se hjemmesiden : www.kristines.no
Fyrhuset Fyrhuset 2 km De har «fleksible» åpningstider, så hvis bartenderen kjeder seg og vil hjem, så steng...
Pascal Pascal 2 km
L'ardoise L'ardoise 2 km Hyggelig men uerfaren, usikker servitør som dessverre ikke har fått opplæring nok end...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler