facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for L-Design

Info

Eg er ei kreativ kjerring som alltid må ha noe i hende.. Det er min terapi og glede det å kunne lage ting.

Historie

Pga sykdom har eg ikke mulighet til å ha en jobb, så eg er hjemmeværende mamma og trives godt med det. Gleden er å være kreativ og lage ting når man har mulighet til det. Etterhvert som ting blir ferdig vil det bli lagt ut for salg i bua. Dette er kun på Hobbybasis og det kan være dager som eg ikke makter å lage noe nytt. Slik er det bare. :) :)

Adresse: Tømmerholtet 29, 1684 Fredrikstad
By: Fredrikstad
Rute: Tømmerholtet 29
Postnummer: 1684


Anmeldelser
Profesjonelle og serviceinnstilte folk som vet hva de driver med. Alltid tilgjengelige, kreative og setter kundens behov i fokus. Takk for bra samarbeid!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon L-Design.

Fredrikstad detaljhandel

åpningstider, plassering. Tømmerholtet 29 kart bykart, satellitt visning. L-Design adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på L-Design. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om L-Design med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler