facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Thai City

Thai City
"Thai City Sushi GrünerMarkveien 670550 Oslo​Vi holder til ved Eventyrbrua på Grünerløkka, rett ved elvebredden."
Adresse: Herslebs gate 4 , Oslo 0561, NO
Telefonnummer: 482 89 078
By: Oslo
Rute: Herslebs gate 4
Postnummer: 0561relaterte søk: thai city grunerløkka, thai city wok ålesund, thai city meny, thai city foodora, thai city anmeldelse, tasty thai, thai city oslo anmeldelse, east kitchen
Anmeldelser
Dette var tynne greier. Oslo har altfor mange thai restauranter og de fleste serverer bare noe ekkel smørje/møl. Dette var intet unntak.
Hyggelig og "service minded" betjening. Maten var god og veldig apetittelig servert.
Den eneste positive og grunnen til at Thai City får 2 stjerner og ikke 1 er at maten var raskt ferdig. Bestilte nr 6 og la meg bare si at bildet på nettsiden lyver; fikk bleik, smakløs og ukrydret kylling, tam og stusselig sataysaus og tørr ris. I blandingen var det 3 skiver løk og to paprikabiter på størrelse med en 20-kroning. Bestiller ikke herfra igjen.
Oljete og null smak:
Bestilt via Foodora. Store porsjoner, mye ris og greie vårruller raskt levert. Men hovedrettene er meget skuffende og vandige med altfor mye vann/tynn kokosmelk. Mangler krydder, varme og dybde. Mindre porsjoner og mer smak trengs.
Ringte for å bestille mat og de sier ca. 20 minutter. Jeg kommer etter 20 minutter og de sier at det vil ta minimum 15 til 20 minutter før maten er ferdig og skylder på at det er så mange der, men restauranten er halv full. Jeg spør hvorfor de sa at de kun tok 20 minutter når de helt klar ikke ville klart tiden, så begynner servitøren å bli irritert og frekk. Lille Saigon 1 mye bedre og samme pris. Aldri risbolle igjen.
Veldig bra mat, smakte utrolig godt. Men det var litt lite grønnsaker i ratio til kjøtt, så spør heller om flere grønnsaker om du liker det :
Pusser opp boligen min og tenkte jeg kunne bestille mat fordi jeg ikke har noe her. men så får jeg såklart mat uten bestikk og extra tilbehør som jeg ba om ... Det er ikke god service!
Hyggelig betjening, fikk god service. Maten anbefales, smakfullt, passe sterk og stor nok porsjon. Kommer tilbake garantert
Nydelig thaimat! Kommer alltid tilbake hit. Like bra hver gang! Kan absolutt anbefales!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Thai City.

Oslo thai

åpningstider, plassering. Herslebs gate 4 kart bykart, satellitt visning. Thai City adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Thai City. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Thai City med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Rice Bolle Rice Bolle 300 meter
Café Stolen Café Stolen 522 meter
Thai Orchid Cafe Thai Orchid Cafe 552 meter
Noodles Noodles 602 meter
The Golden Chimp The Golden Chimp 676 meter
Viet Nam House Viet Nam House 677 meter
Far East Far East 685 meter
Obento Obento 691 meter
Sea Sushi Sea Sushi 737 meter
Duc House Duc House 757 meter
Asian Kitchen Asian Kitchen 772 meter
Gourmet Thai Gourmet Thai 773 meter
Rice Bowl Rice Bowl 836 meter
Sushi Bowl Sushi Bowl 839 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler