facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for The Golden Chimp

The Golden Chimp

Info

The Golden Chimp er en dim sum restaurant som ønsker å sprenge grenser. I første etasje finner du en kinesisk bar. Restauranten ligger i kjelleren.

Historie

The Golden Chimp er en dim sum restaurant som ønsker å sprenge grenser. Med en stor forkjærlighet for asiatisk craving eksperimenteres det med lokale råvarer.
Selve restauranten ligger i kjelleren ,her tilbyr vi en tasting meny med asiatiske retter. I første etasje ligger baren, her tilbyr vi godt drikke og en egen bar meny.
Restauranten åpner kl 17"The Golden Chimp finner du i skjæringspunktet mellom Grønland og Tøyen, nærmere bestemt på hjørnet av Heimdalsgata og Tøyengata.Siden åpningen i 2017 har TGC befestet sin posisjon som en av Oslo`s beste dumplingsrestauranter.TGC deles i 2 avdelinger, den varme underetasjen med settmeny eller vår asiakitch inspirerte 1 etasje hvor man kan velge fritt fra vår a la carte meny.The Golden Chimp leker med asiatiske tradisjoner og jobber kontinuerlig med videreutvikling av sine dumplingsfavoritter samtidig som man finner nye klassiskere som kongekrabbedumplings, Xian long bo og Char sui dumplings. Dette er et sted hvor man opplever japansk og kinesisk kultur gjennom mat, drikke, musikk og atmosfære. Konseptet er avslappet og syndig."
Adresse: Heimdalsgata 37 , Oslo 0578, NO
Telefonnummer: 22 19 91 22
on.pmihcnedlogeht@pmihc
By: Oslo
Rute: Heimdalsgata 37
Postnummer: 0578


åpningstider

Tirsdag: 16:00-01:00
Onsdag: 16:00-01:00
Torsdag: 16:00-01:00
Fredag: 16:00-01:00
Lørdag: 13:00-01:00


relaterte søk: the golden chimp meny, heimdalsgata 37, the golden chimp anmeldelse, dumplings oslo, the golden chimp tøyen, restaurant tøyen, the golden chimp oslo, tøyen bodega
Anmeldelser
Digge dumplings til en grei pris på Grønland. Koselig interiør og atmosfære. Kongekrabbedumplings og soppdumplings var desidert de beste. Savnet noe mer utvalg for veggiser og servicen fremstod som noe stresset.
Fantastisk! Atmosfæren, servicen, interiøret og ikke minst stjernen av det hele: maten. Det er sjeldent man opplever slike kulinariske eksplosjoner i munnen på restaurant men på denne plassen er det smaksopplevelse etter en annen. Anbefales.
Din sum resturant, med asiatisk og nordisk inspirert smaker. Befriende fri og god tone i lokalet plassert på TøyenMat: 5/5
Nydelig smaksopplevelse! Tatt seg veldig opp de siste årene. Alt på menyen smakte deilig, rett og slett. Hyggelig sted med god vibe. Anbefales.
Minimalistiske lokaler, trivelig og kunnskapsrik personell. OK meny! Noen retter var fantastiske dumplings, mens noen var mindre fantastiske. Det var noen retter som var helt feil satt sammen med tanke på smak. Hovedrett nebb til stjert - And var en kul greie. Med tanke på pris vil jeg si dette var en OK totalopplevelse.
Hyggelig sted med gode smaker, likte best kongekrabbe- og soppdumpling.Mat: 5/5
Bestilte 6 retter nesten alt fra menyen til À la carte og en "flaske" sake. Maten er ikke hjemlaget og er noe fra fryseren som de har varmet opp. Deler av deigen var rå og hard. Maten ser ikke ut som på bildet på deres hjemmeside.XIAO LONG BAO var utrolig salt. Tok 1 time før vi fikk alt servert, selv om vi var først. Har du lyst på dumplings, så får man mye mer for penga hos Taste of China.
Utrolig gode kongekrabbedumplings. Uformelt og hyggelig. Anbefales :-
Nydelig mat, spennende retter og godt utvalg av drikke. Eneste kritikken er at det tok veldig lang tid fra vi satt oss til drikken ble servert. Nesten 30 minutter. Det holder ikke! Men når og drikke var servert var det glemt. Vi kommer tilbake. Da med enda større appetitt!
Beste dumpings jeg har prøvd sp langt , fantastisk mat, bra service ok lokaler
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon The Golden Chimp.

Oslo thai

åpningstider, plassering. Heimdalsgata 37 oslo asiatisk fusion kart bykart, satellitt visning. The Golden Chimp adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på The Golden Chimp. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om The Golden Chimp med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Asian Kitchen Asian Kitchen 380 meter
Melt Thai Kitchen Melt Thai Kitchen 432 meter
Munks Munks 469 meter
BaoHouse BaoHouse 542 meter
Thai City Thai City 676 meter
Sea Sushi Sea Sushi 746 meter
Thai Orchid Cafe Thai Orchid Cafe 752 meter
Rice Bolle Rice Bolle 774 meter
Far East Far East 786 meter
Obento Obento 798 meter
Nam Nam Nam Nam 817 meter
Nozu Nozu 826 meter
Sushi & Thai Sushi & Thai 836 meter
7-eleven 7-eleven 851 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler