facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Xeast

Xeast

Info

Southeast Asia with a twist

Historie

SOUTHEAST ASIA WITH A NORDIC TWIST

Produkter

Restaurant, cocktailbar, takeaway, catering, events, solterrtasse



"Velkommen til asiatisk lidenskap fra hjertet i Nydalen. Xeast har fantastisk utsikt over Akerselven, cocktailbar, solterrasse og gode omtaler. Passer perfekt for alle typer selskap og events."
Adresse: Nydalsveien 33 , Oslo 0484, NO
Telefonnummer: 22 23 40 40
on.tsaex@tsop
By: Oslo
Rute: Nydalsveien 33
Postnummer: 0484



relaterte søk: xeast anmeldelse, xeast restaurant, xeast take away, restaurant nydalen, xeast nydalsveien oslo, nydalen sushi, xeast nydalen anmeldelse, take away nydalen
Anmeldelser
Smakene her er supergode, og servicen upåklagelig. De har ikke så mange alternativer for veganere, men det de har er vel verdt å teste ut! Alternativer for vegetarianere: Få, men gode alternativer.
På Xeast kan du spise deg god og mett på asiatisk mat til en rimlig pris. Stedet er inspirert av mat fra Thailand og Japan, men har en egen vri. Maten er god - det merkes at det har blitt brukt friske råvarer. Det mangler likevel litt for å nå helt opp i toppsjiktet, men du får mye for pengene. Restauranten har også en bar med alle rettigheter.
Unngå denne restauranten!! Uprofesjonelle service medarbeidere og forferdelig dårlig opplevelse. Ble bedt om å «dra til Romania om jeg ønsket billigere mat». I tillegg til at eier blant annet har skrevet følgende til meg etter å ha sendt skrifltig klage: «Et gatekjøkken passer bedre til profilen og budsjettet.», «Du må ha bodd under en Stein for å forvente så billig mat». Fikk ikke en gang en unnskyldning for opplevelsen jeg har hatt. Endte opp med å betale for 4 personer selv om vi bare var 2 personer. Svindel og feil informasjon i menyen. Maten var ikke god, helt uten smak og overhode ikke verdt pengene. Ventetiden var ekstrem lang. Kommer aldri til dra hit igjen eller anbefale denne restauranten til noen. Styr unna!
Litt vel mye musikk konstant? Ikke akkurat chill triphop heller. Den fulgte meg inn på toalettet til og medMat: 5/5
Nydelig mat, spiste Chrispy Duck, flotte lokaler med fin utsikt mot Akerselva. Ikke ofte jeg har fått god kaffe på asiatiske restauranter men her var selv kaffen god. Jeg kommer igjen med venner om få dager
Spiste lunsj med ei venninne. Ikke så mange folk. Rask og god service. Pleier å bestille pad thai som en lakmustest. Det er den beste pad thaien jeg har smakt hittil i Oslo. Til og med bedre enn Thai Orchid sin. Kokken er fra Thailand. Han hadde lagt til noe ekstra godt i sausen. Vet ikke hva det var, men den var ypperlig! Kommer tilbake for pad thaien!
God mat, flott servering. Litt merkelig å bli plassert på bord rett ved siden av de eneste andre som var i restauranten. Lite oppmerksomme servitører desverre.
Var innom her og spiste idag. Elendig service og ekstrem lang ventetid på maten. De serverer litt og litt mat, så om du bestiller ris til hovedretten får du den som en «dessert» 30 min etter. Det tok over en time før siste rett kom til bordet, da den kom hadde de tatt med feil rett. Tok dette opp med den ansvarlige på jobb! Det første hun sa var at ordren er betalt og at de ikke kan gjøre noe. Etter mye frem og tilbake, endte vi opp med å betale 500kr for kald mat, og måtte dra et annet sted for å få en ordentlig middag. Vi var ikke det eneste bordet som var misfornøyde her, nabo bordet ventet på sin burger i over 1 time og fikk den da resten av følge var ferdige med maten.
Vi ventet 50 min på hovedrett, så spurte vi hvorfor det tok så lang tid og da hadde de glemt orderen vår. Så da måtte vi vente 15 min til. Servitørene kommer heller ikke bort til bordet for å høre om du vil ha noe, alt må bestilles via app, og i tillegg er det da et alternativ å gi tips via appen, når man må gjøre en del av jobben selv. I tillegg når vi fikk hovedretten som var crispy duck, var det mer fett enn and. Styr unna!
Kjempefin restaurant på Nydalen, med utsikt over Akerselva. Hadde lyst på sushi, men 4 biter sushi til 79 kr var overpriset, så valgte hovedretten Pad Thai Scampi. Kjempegodt
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Xeast med offentlig transport


Nydalen 50 meter
4
5
Nydalen T 80 meter
R31
RE30
Nydalen T 100 meter
37
Nydalen T 210 meter
30
37
51
56
56B
58
Tamburveien 230 meter
30
51
56
56B
58

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Xeast.

Oslo asiatisk fusion

åpningstider, plassering. Nydalsveien 33 kart bykart, satellitt visning. Xeast adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Xeast. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Xeast med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler