facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Mirabel

Mirabel

Info

Mirabel restaurant & bar inviterer vi dere på en kulinarisk reise gjennom flere land, med sterk inspirasjon fra Middelhavslandene.

Historie

Mirabel restaurant & bar inviterer vi dere på en kulinarisk reise gjennom flere land, med sterk inspirasjon fra Middelhavslandene. Vi vil glede dere med både spesialiteter og à la carte retter tilberedt med kjærlighet og lang erfaring av vårt kjøkken.
Med vår meny tenker vi både nytt og tradisjonelt. Vinutvalget står selvfølgelig i forhold til menyen så det finnes alltid gode alternativer som passer perfekt til maten.
Visjonen vår er å gi våre gjester en opplevelse av en kulinarisk reise gjennom Middelhavslandene med alle de forskjellige smaker, tradisjoner og ikke minst den typiske lune atmosfæren.

Hos oss på Mirabel så finnes det ikke noe fremmede, bara venner vi ikke kjenner.


Velkommen!



"Mirabel Sørenga"
Adresse: Sørengkaia 163 , Oslo 0194, NO
Telefonnummer: 919 15 491
on.lebarim@olso
By: Oslo
Rute: Sørengkaia 163
Postnummer: 0194


åpningstider

Mandag: 11:00-23:00
Tirsdag: 11:00-23:00
Onsdag: 11:00-23:00
Torsdag: 11:00-23:00
Fredag: 11:00-23:30
Lørdag: 11:00-23:30
Søndag: 13:00-22:00


relaterte søk: mirabel meny, mirabel restaurant sørenga, mirabel restaurant, mirabel lillestrøm, mirabel sørenga meny, mirabel oslo meny, mirabel oslo, mirabel jessheim
Anmeldelser
Passe fornøyd de siste to gangene vi har vært her. Fin à la carte meny med mye å velge i. God mat, men høye priser med tanke på kvaliteten i maten, mange alternativer med bedre retter med tanke på friskhet og kvalitet. Superfint lokale, og god service.
Vi ble møtt med en svært arrogant servitør. Han målte oss opp og ned. På skiltet sto det at det var dresscode kl 1600. Der var ca 20 bord ledig ute og sikkert enda flere inne. Vi var casual kledd, med hvite klær og lyse sko, men vi fikk ikke komme inn. Det var flere gjester som hadde akkurat samme antrekk som oss, og som hadde fått bord. Vi fikk ingen forklaring på hvorfor vi ikke fikk komme inn. Ingen ord ble sagt, vi ble viftet ut. Vi gikk forbi over 1 time senere, og restauranten var enda ikke full. Vi har så og si vært stamgjester de siste årene, men kommer ikke å til komme igjen, og langt i fra ta med oss feriegjester til denne restauranten. Forferdelig behandling av godt voksne mennesker. Vi har ikke ord. Tragisk.
Verdens beste sted, utrolig service fra alle som jobber der, maten til alle oss 15 personer var perfekt i overklasse kvalitet, atmosfæren nydelig med passe høy musikk. En føler seg velkommen, hjemme, en får ikke lyst til å dra. Takk til dere på Mirabel for en utrolig fin kveld. Anbefaler sterkt. Oslos beste restaurant uten tvil.
Den verste restaurantmat vi har spist i Oslo. Sjøkreps var ugjenkjennelig overstekt, kjøttet var bare grøt og scampi seig, på tørt brød. Blåskjellene var ikke bra, noe som er godt gjort å ødelegge! Hadde trolig stått og putret på kjøkkenet i flere timer. Pizzaen smakte smeltet ost og var på grensen til uspiselig. Vinen kunne de jo ikke ødelegge, men spiser aldri her igjen.
Har prøvd pasta spagetti med reke og scampi den smakte tomatsaus og ikke noe mer. Så mer ut som gata mat i utlandet. Servicen var ikke hele noe særlig bra. En sur servitør som har hatt en dårlig dag. Selve stede ser fint ut og det er det som lure deg inn. Desverre så anbefaler ikke stede.
Hvis du vil toppe en allerede vellykket kveld med god mat og drikke, skal du booke bord på Mirabel Sørenga. Kjøkkenet imponerer stort med biff, lam og kylling som tok oss rett til himmels og ordnet tilpassede retter til de i selskapet som ønsket vegansk og til dem som trengte tilpasning på grunn av matallergi. Husets vin smakte fortreffelig til hovedretten og dessertene vi valgte etterpå gjorde den kulinariske opplevelsen komplett. Servicen var upåklagelig, og veldig nytting med ringeknapp på bordet for tilkalling av servitør. Alle rundt bordet gir terningkast 6, og blir ikke siste turen vår hit. Bare å booke ett bord her!
Maten var god, men fikk servert en annen pizza enn den jeg hadde bestilt, sa ifra om dette i det øyeblikket jeg fikk feil pizza servert, men servitøren påstod at denne var riktig. Jeg smakte på den og kjente jo at dette var feil pizza, fikk omsider sagt fra til servitøren som tok pizzaen, etterhvert beklaget og kom med ny korrekt pizza. Når den kom hadde mannen min spist opp sin biff. Maten var god, men vi gikk egentlig ut for å spise sammen og ikke hver for oss.
Vi kom dit med en større gruppe og de mente derfor at vi måtte bestille 4-retters. Vi ba dem hente de vanlige menyene, etter litt om og men fikk vi disse. Videre var det ingen service å få. Servitøren var ikke imøtekommende og jeg måtte kjempe for å få bestilt meg en drikke. Begge servitørene jeg opplevde framsto uproffe og de tok seg ikke opp på sjarmen heller. Tommel ned. Grei mat, et fint sted som dette bør ha høyere standarder.
Veldig pene lokaler. Dette er nok et sted som er helt supert på sommerstid. Nå følte jeg meg dog mer i veien enn som ønsket kunde. Riktignok stort sett hyggelig personale, men et par av dem kunne virke som at de helst ikke ville bli snakket til. Kul løsning med å kunne tilkalle hjelp til det du skulle trenge med et tilkallingssystem på bordet. Maten var god, vi spiste pasta. Tilbehøret på hovedrettene hørtes spennende ut.
Det var vår første gang og det var veldig dårlig. Servitøren stå over vår hode når vi skulle tenke på hva vi skulle bestille, og la oss ikke i fred. Maten var dårlig og spaghetti var ikke kokt, hardt å svelge og selv om når vi spurte om å bytte den til ny og mer kokt en, så kom maten det samme som første gang. Selv om det så smakte maten ikke så godt sammenlignet med prisen. Anbefales ikke.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Mirabel med offentlig transport


Vippetangen ferjeterminal 470 meter
NW160
NW161
Munch Bjørvika 470 meter
B8

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Mirabel.

Oslo restauranter

åpningstider, plassering. Sørengkaia 163 kart bykart, satellitt visning. Mirabel adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Mirabel. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Mirabel med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Solsiden Restaurant Solsiden Restaurant 554 meter Hyggelig å service minded personale på servitør /somlier siden . Bra vin utvalg. ...
Gamle Logen Gamle Logen 811 meter Bygget og bankettsalen er jo bare fantastisk. Men det var service, mat og utsøkt vin,...
Stock Stock 813 meter Lett tilgjengelig plassering, spennende meny. Betjeningen både hyggelig, profesjonell...
Vaaghals Vaaghals 814 meter En veldig bra matopplevelse på en lørdag kveld i oktober. Vi var 4 personer som valgt...
CODE CODE 816 meter Godt utvalg i lunsjmenyen, jeg tok en avokadotoast med posjert egg. Egget var nærmere...
Comfort Hotel Børsparken Comfort Hotel Børsparken 891 meter Det laveste rangerte hotellet innenfor Choice kjeden og det bærer det alle preg av, s...
Rest Rest 948 meter Særdeles god opplevelse på alle mulige måter!
Statholdergaarden Statholdergaarden 951 meter Vi var fornøyd med mat, veldig god opplevelse med smaksmeny, men ikke men vinmeny. Pr...
Posthuskvartalet Posthuskvartalet 986 meter
Madu Madu 1 km Forferdelig mat. Laks som duppet i en liter saus er ikke greit å servere som hovedret...
Atlas Brasserie Atlas Brasserie 1 km Vi hadde bord i restauranten. Prøvde litt av hvert på menyen. Fikk en rett på to fat,...
De Ville's De Ville's 1 km
Champ Sportsbar Champ Sportsbar 1 km Tro det eller ei, men de har Oslos beste Irish coffee. Avslappet sted med uteserverin...
Champs Bar Champs Bar 1 km Skikkelig god service Veldig hyggelig personale Stedet kan anbefales
Stortorvet Charlies Kebab House Stortorvet Charlies Kebab House 1 km Kebab med god smak og friske grønnsaker til fin pris. Hyggelig service.
Oscars Bar Oscars Bar 1 km Hyggelig sted. Hyggelig service. Etter en lang dag med vandring med Oslo, et flott ...
34 Restaurant & Bar 34 Restaurant & Bar 1 km Flott plass ,God Service ..Nydelig Hjort.For meg som er lysømfintlig trekker det litt...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler